Τρίτη 22 Μαΐου 2018

e-book με βραβευμένα έργα στον 3ο Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Θεσσαλονίκης

Το 2ο Πειραματικό ΓΕΛ Θεσσαλονίκης με πολλή χαρά παρουσιάζει το e-book με τα βραβευμένα έργα μαθητών και μαθητριών   που πήραν μέρος στον 3ο Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής που οργάνωσε το σχολείο στις 10/02/2018.

Μαθητές και μαθήτριες από δεκαέξι Λύκεια της Ανατολικής Θεσσαλονίκης συνέγραψαν  πρωτότυπο Ποίημα ή το πρωτότυπο Διήγημα/ Θεατρικό Μονόπρακτο/Μονόλογο με θέμα «Στη θάλασσα…» κατά τον Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής στο 2ο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης, Εθνικής Αμύνης 26..
 Το e-book με τα βραβευμένα έργα αποτελεί παράδειγμα Διάχυσης Καλών Πρακτικών και ανοίγματος των σχολείων στην τοπική κοινωνία

         Η Διευθύντρια                    Οι Υπεύθυνοι Καθηγητές/τριες               
 Δρ Α. ΜΠΙΤΣΑΝΗ                       Δρ T. Βαφειάδου –Δρ Ε. Μερκενίδου
                                                                   -Δρ Ν.  Μελισσίδης 

               
Σας ενημερώνουμε ότι,
σε συνεργασία  με το Γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Θεσσαλονίκης  και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Πειραματικού Λυκείου,               οργανώνουμε  Μαραθώνιο Δημιουργικής Ανάγνωσης πρωτότυπων ποιημάτων – διηγημάτων / θεατρικών μονολόγων, τα οποία έχουν συγγράψει μαθητές/τριες Λυκείου Αν. Θεσσαλονίκης, κατά τον Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής, που οργάνωσε το 2ο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης, με θέμα «Ταξίδι στην Αφροδίτη»
και  απονέμουμε βραβεία και επαίνους:
1ο Βραβείο ποίησης: 100Ε
1ο Βραβείο διηγήματος / θεατρικού μονολόγου: 100Ε
Ο Μαραθώνιος Ανάγνωσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017, από τις 06.00 έως τις 08.30 μμ στον ΙΑΝΟ, Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη. Συντονίζει ο Δρ Νίκος Μερούσης, υπεύθυνος του Γραφείου Πολιτιστικών Θεμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Θεσσαλονίκης. Ακούγονται μουσικά και φωνητικά έργα από μαθητές/τριες του 2ου Πειραματικού Λυκείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ