Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Στα Κοκκινόγεια από σήμερα η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών

Από σήμερα 24 Μαΐου μέχρι και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 28 Μαΐου πραγματοποιείται η 37η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών που διοργανώνει η Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΜΟΤ.Ο.Ε.) στον όμορφο χώρο της λίμνης των Κοκκινογείων Δράμας.

Η εκδήλωση κάθε χρόνο αποτελεί πόλο έλξης για την περιοχή στην οποία πραγματοποιείται για μοτοσυκλετιστές από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και κάποιους λίγους από κοντινές χώρες του εξωτερικού.

Φωτό αρχείου: 26η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών












Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης όσον αφορά το συναυλιακό πρόγραμμα είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ελένη Βιτάλη, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, οι Blues Wire και τα Μωρά στη Φωτιά, ενώ τους πλαισιώνουν και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Ζιώγαλας, οι αδελφές Κυριακίδη κά.

Το πρόγραμμα επίσης περιλαμβάνει εκδρομικά ασφάλτινα αλλά και on-off για τους ενδιαφερόμενους συμμετέχοντες στα αξιοθέατα και στα όμορφα χωριά της ευρύτερης περιοχής, επίσκεψη στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, μοτοπαιχνίδια, μοτοκαλλιστεία, παρουσιάσεις ταξιδιωτικών κλπ.


Περισσότερα για την Καβάλα, την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, στο k-tipos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ