Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Τι αποκαλύπτει μια ανθρώπινη τρίχα!

Τι κρύβει μια τρίχα από τα μαλλιά μας;

Μη βιαστείτε να απαντήσετε.

Τα μαλλιά είναι ένας καταπληκτικός σχεδόν άφθαρτος, βιο-δείκτης που
μεταφέρει πολλές προσωπικές πληροφορίες σε ένα κβαντικό επιγενετικό επίπεδο.
Τα δείγματα των μαλλιών μας ( λίγες τρίχες)μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να χαρτογραφηθούν περισσότεροι από 800 βασικοί δείκτες ευεξίας, τοξινών, ιχνοστοιχείων, βιταμινών, κ.α. Σήμερα υπάρχει η δυνατότητα «σκαναρίσματος» όλου του ανθρώπινου οργανισμού μέσα από μια τρίχα. Κυριολεκτικά. Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα όχι μόνο να διαβαστούν με εξειδικευμένες διαδικασίες όλοι οι βιοδείκτες , να καταγραφεί το ιστορικό μας σε ένα πολυσέλιδο πλάνο που περιέχει πληροφορίες, οδηγίες ευεξίας αλλά και σωστού τρόπου διαβίωσης καθώς και ειδική διατροφή 90 ημερών για πρόληψη ασθενειών. Με βάση αυτά τα αποτελέσματα και το πλάνο αυτό , δημιουργείται μια εξατομικευμένη αγωγή μικροθρεπτικών συστατικών τόσο προσωπική, όσο και το δακτυλικό μας αποτύπωμα!!

Ίσως τελικά δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι τα πάντα κρέμονται ….από μια τρίχα!

Πώς θα… ξεσκουριάσει ο οργανισμός μας

Στην πραγματικότητα τα πάντα, ή μάλλον πολλά που αφορούν στην υγεία μας εξαρτώνται από τον βαθμό οξείδωσης του οργανισμού μας και τους τρόπους από…οξείδωσής του!

Η οξείδωση του οργανισμού προέρχεται από τις ελεύθερες ρίζες που προσβάλλουν τα κύτταρά μας προκαλώντας οξειδωτικό στρές, δηλαδή γήρανση των κυττάρων και επομένως και των ιστών. Μια διαδικασία που έχει επιπτώσεις στον οργανισμό μας, μπορεί να προκαλέσει διάφορες σοβαρές παθήσεις, να βλάψει το δέρμα μας ακόμη και τη σιλουέτα μας. Ειδικά τα άτομα που είναι καπνιστές , παχύσαρκοι, διαβητικοί, καρδιοπαθείς, γυναίκες που παίρνουν αντισυλληπτικά χάπια, αθλητές,γυναίκες στην εμμηνόπαυση ή όσες υποβάλλονται σε ορμονικές θεραπείες , άτομα που καταναλώνουν αλκοόλ , πρέπει υποβάλλονται σε μέτρηση οξειδωτικού στρες.

Μια τέτοια μέθοδος κυριολεκτικά μπορεί να σώσει μια ανθρώπινη ζωή: Μπορεί να εντοπίσει σοβαρές βλάβες στον οργανισμό και να τις προλάβει . Μπορεί να οδηγήσει σε μια διαφορετική αντιοξειδωτική διατροφή που χαρίζει ευεξία, λάμψη και λεπτή σιλουέτα!

Ναι , τα πάντα κρέμονται συχνά από μια κλωστή, ή καλύτερα από μια…τρίχα»

Δρ.Βαρβάρα Καραγκιοζάκη
Ειδική Καρδιολόγος. Υπεύθυνη Lifestylemedicine Clinic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ