Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

"Ελληνικές επιχειρήσεις στη Βουλγαρία - Προοπτικές ανάπτυξης και συνεργασίας"

Μια υποδειγματική Ροταριανή διοργάνωση ήταν η κοινή δυο-ομιλική συνεστίαση του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης και του Ρ.Ο. Δυτικής Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace. Με κεντρικό ομιλητή τον διδάκτωρα Νομικής, πρόεδρο του Ελληνο-Βουλγαρικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, πρόξενο της Ουρουγουάης στην Ελλάδα και μέλος του R.C. Thessaloniki Metropolitan Χρήστο Καζαντζή και με θέμα "Ελληνικές επιχειρήσεις στη Βουλγαρία - Προοπτικές ανάπτυξης και συνεργασίας".

Παρέστησαν μεταξύ άλλων, οι πρόξενοι κ.κ. Μιχάλης Γκιγκιλίνης, Ιωάννης Βεργίδης και Ιωάννης Λύρας, ο αντιπρόεδρος του Ελληνο-Αρμενικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Άκης Δαγκαζιάν, ο προ-Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Κυριάκος Κατσίκης και ο πρόεδρος του Ρ.Ο. Ξάνθης Παναγιώτης Αθανασίου.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισαν η Γραμματέας του Ρ.Ο. Δυτ. Θεσσαλονίκης Κατερίνα Βοεβόδα και ο προ-πρόεδρος Τέλης Αποστολίδης, ενώ από πλευράς R.C. Thessaloniki Metropolitan ο Γραμματέας Μάριος Δράμαλης. Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκαναν ως οικοδεσπότες οι δύο πρόεδροι των ομίλων Ανδρέας Ζαχαροπλάστης και Ντίνος Κωστόπουλος. Μετά το πέρας της ομιλίας κόπηκε και η Βασιλόπιτα του Ρ.Ο. Δυτικής Θεσσαλονίκης και ακολούθησε συνεστίαση σ' ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον με ανταλλαγή απόψεων και γνωριμιών για αρκετές ακόμη ώρες. Aυτό είναι το Rotary είπε προς τους καλεσμένους ο προ-Διοικητής της 2484 ΠΔΡ Κυριάκος Κατσίκης, δηλαδή μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας να ακολουθεί συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών και των προσκεκλημένων. Ευχαριστούμε την διεύθυνση του Grand Hotel Palace για το εξαιρετικό menu της βραδιάς και το άψογο service του προσωπικού του.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ