Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Οι θάνατοι που αναμένεται ν’ αλλάξουν τα πάντα στην ερωτική βιομηχανία

Πέντε θάνατοι πορνοστάρ μέσα σε λίγες βδομάδες δημιουργούν πολλά ερωτήματα για τη βιομηχανία του πορνό. Δύο από τις νεαρές κοπέλες φαίνεται ότι αυτοκτόνησαν, ενώ οι υπόλοιπες φαίνεται πως έχασαν τη ζωή τους από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Όλο και περισσότεροι αναρωτιούνται τι είναι αυτό που οδηγεί τις πορνοστάρ στο θάνατο. Ήδη γίνονται πολλές συζητήσεις σε διεθνή μέσα, με πολλούς να επισημαίνουν πως οι νεαρές γυναίκες δεν λαμβάνουν τη βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζονται από τη βιομηχανία παραγωγής πορνογραφικών ταινιών.

Μάλιστα ανοίγουν σιγά - σιγά τα στόματα και ορισμένες πορνοστάρ λένε πως όσο περνάει ο καιρός η βιομηχανία πορνό ζητά όλο και πιο σκληρές εικόνες, οδηγώντας στα άκρα όσους εργάζονται.

Η κατάσταση στο χώρο της χρυσοφόρας βιομηχανίας πορνογραφικών ταινιών, μία από τις πιο επικερδείς παγκοσμίως, είναι οριακή. Εκτός από τους τελευταίους θανάτους υπάρχει πλήθος αναφορών για βιασμούς από «αστέρες» του χώρου και βέβαια για χρήση ναρκωτικών.

Η Amber Rayne που έχασε επίσης τη ζωή της το 2016 από υπερβολική δόση ναρκωτικών ήταν αποκαλυπτική πριν πεθάνει. Αποσύρθηκε από την πορνοβιομηχανία αφού είχε κατηγορήσει μαζί με άλλες κοπέλες τον συμπρωταγωνιστή τους, και παραγωγό, για βιασμό και ξυλοδαρμό μετά από άρνησή της να συνετιστεί με τις ακραίες απαιτήσεις του κατά τη διάρκεια μιας σκηνής.

Από τότε η λίστα έχει μεγαλώσει και μέσα σε λίγες εβδομάδες η βιομηχανία του πορνό μετράει πέντε θανάτους.


Η 23χρονη Olivia Lua

Μόλις σήμερα έγινε γνωστό ότι άλλη μία πορνοστάρ βρέθηκε νεκρή, εντείνοντας την ανησυχία στη «βιομηχανία» παραγωγής ερωτικών ταινιών.

Πρόκειται για την 23χρονη Olivia Lua, η οποία που είναι η πέμπτη κατά σειρά πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών που χάνει τη ζωή της τους τελευταίους τρεις μήνες.

Ο θάνατος της νεαρής πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών κοινοποιήθηκε από την εταιρεία παραγωγής ερωτικού περιεχομένου, LA Direct Models και σύμφωνα με αυτή, η ίδια πέθανε ενώ βρισκόταν σε φάση αποτοξίνωσης.



Το LA Direct Models, δήλωσε: «Πολύ μεγάλος ντόρος έχει γίνει πρόσφατα σχετικά με τον αριθμό των πορνοστάρ που έχει πεθάνει το τελευταίο έτος και με μεγάλη θλίψη πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ο κατάλογος έχει μεγαλώσει περισσότερο», συμπληρώνοντας: «Μάθαμε σήμερα ότι η Olivia Lua πέθανε το πρωί – ευχόμαστε να αναπαυθεί εν ειρήνη».

Η εταιρεία πρόσθεσε, επίσης, ότι η νεαρή γυναίκα αντιμετώπιζε «μερικές προσωπικές προκλήσεις», πράγμα που σημαίνει ότι δεν είχε δουλέψει τους τελευταίους μήνες.

«Η Olivia δεν ήταν διαθέσιμη για δουλειά από τις αρχές του Οκτωβρίου του περασμένου έτους, καθώς είχε να αντιμετωπίσει μερικές προσωπικές προκλήσεις που την ανάγκασαν να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης για σχεδόν τρεις μήνες», ανέφερε η εταιρεία καταλήγοντας: «Ήταν έξω για περίπου ένα μήνα και ήλπιζε να επιστρέψει στη δουλειά της στην αρχή αυτού του χρόνου».


Κρεμάστηκε η August Ames

Οι Shyla Stylez και August Ames βρέθηκαν νεκρές μέσα στις τελευταίες εβδομάδες του 2017 και στις 15 Δεκεμβρίου το άψυχο σώμα της Yuri Luv ανακαλύφθηκε από τον ιδιοκτήτη της στο σπίτι όπου και διέμενε.

Η καναδή ηθοποιός Shyla Stylez, ήταν μόλις 35 ετών όταν βρέθηκε νεκρή στο πατρικό της σπίτι, στις 9 Νοεμβρίου του 2017. Πληροφορίες τη θέλουν να πέθανε στον ύπνο της ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν δημοσιευθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το θάνατό της.

Λιγότερο από ένα μήνα αργότερα, η August Ames βρέθηκε κρεμασμένη σε πάρκο, 20 λεπτά από το σπίτι που μοιραζόταν με τον σύζυγό της, Kevin Moore, στην Καλιφόρνια. Η 23χρονη, σύμφωνα με διεθνή μέσα, είχε βιώσει μια δύσκολη παιδική ηλικία, είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, είχε εθιστεί στα ναρκωτικά και είχε συζητήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη. Λίγες ώρες πριν από το θάνατό της είχε δεχθεί σκληρά σχόλια από τους χρήστες του Twitter που ήταν εξαγριωμένοι για μια απόφαση που είχε πάρει για μια πορνογραφική σκηνή.



Η Ames, απέρριψε μια σεξουαλική σκηνή με έναν «crossover» ηθοποιό. Ως crossover χαρακτηρίζεται κάποιος που κάνει σεξ δίχως προφυλάξεις με άνδρες και γυναίκες.

«Δεν είμαι ομοφοβική. Τα περισσότερα κορίτσια δεν κάνουμε γυρίσματα με άντρες που έχουν γυρίσει γκέι πορνό για λόγους ασφαλείας. Δεν βάζω σε κίνδυνο το σώμα μου. Δεν ξέρω τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή» είχε γράψει.

Είχε αφήσει ένα σημείωμα που ζητούσε συγγνώμη από τους γονείς της, ωστόσο δεν είχε αναφέρει σε αυτό το διαδικτυακό bullying που δεχόταν.


Το καρέ του θανάτου σχηματίστηκε με την 20χρονη Olivia Nova.

Ο θάνατος της νεαρής πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών κοινοποιήθηκε από την εταιρεία παραγωγής ερωτικού περιεχομένου, LA Direct Models. Όπως έγινε γνωστό, το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε σε διαμέρισμα που διέμενε, στο Λας Βέγκας.



Η Nova είχε ξεκινήσει την ερωτική καριέρα της μόλις την περασμένη χρονιά, ενώ ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο από τα 12 της έτη. Η 20χρονη που είχε γεννηθεί στη Μινεσότα, είχε αποκαλύψει μέσω Twitter πως είχε περάσει μόνη τα τελευταία Χριστούγεννα ενώ σε συνέντευξη της είχε αποκαλύψει πως επόμενος στόχος της ήταν να ολοκληρώσει τις σπουδές της σε κολέγιο.


Ο θάνατος της Yuri Luv

Οι δύο ανησυχητικοί θάνατοι ακολουθήθηκαν από την απώλεια της Yuri Luv, γνωστής και ως Yurizan Beltran, στην ηλικία των 31 ετών. Μέχρι στιγμής θεωρείται ότι ο θάνατός της προέκυψε από υπερβολική δόση χαπιών, ενώ δύο βδομάδες πριν από το συμβάν, η ίδια έγραφε στο Twitter ότι χρειαζόταν μια αγκαλιά.

Η Shy Love, φίλη της Yuri Luv, δήλωσε ότι οι γυναίκες πρωταγωνίστριες των πορνογραφικών ταινιών συχνά πέφτουν θύματα εκφοβισμού και κακεντρεχών σχολίων, ενώ ο κόσμος τους συμπεριφέρεται χωρίς ίχνος σεβασμού.



Τις συνθήκες του θανάτου της αποκάλυψε ο συνάδελφός της Nickey Milo. «Η Beltran πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Τη βρήκε νεκρή ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, όπου διέμενε. Δίπλα στο κρεβάτι της βρέθηκαν χάπια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος είχε τονίσει πολλές φορές ότι η Yuri δεν ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά ή είχε κατάθλιψη. Βέβαια είπε πως περιστασιακά έπαιρνε χάπια ή έκανε χρήση κοκαΐνης αλλά μόνο όταν ήταν απογοητευμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ