Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Εύκολα ο ΠΑΟΚ με νέα τριάρα

Αυτή τη φορά ο Απόλλων Σμύρνης είχε σειρά να αρπάξει τα γκολάκια του! Μπορεί η φράση να είναι απλοποιημένη, όμως απλοποιημένη για τους παίκτες του Δικεφάλου ήταν και η σημερινή... δουλειά τους!

Ο ΠΑΟΚ έδειξε από την αρχή ότι δεν υπήρχε περίπτωση να... χολοσκάσει τους οπαδούς του και παράλληλα να δηλωσε το δικαίωμα στην αθηναϊκή ομάδα να ανέβει στα καρέ του.
Μπορεί το πρώτο γκολ να ήρθε λίγο αργά (27΄) όμως αυτό συνέβη γιατί ο Χουάντερσον τα έβγαζε όλα, μέχρι τότε.

Ο Μακ, όμως, μετά από ασίστ του Πρίγιοβιτς έβαλε την ομάδα της Θεσσαλονίκης μπροστά, πλασάροντας τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα.

Έτσι ο δρόμος για περισσότερα γκολ και θέαμα άνοιξε. Αυτό όμως έγινε με... αυτογκόλ. Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε από πολύ κόσμο και έφτασε στον Κονέ, ο οποίος με... τσαφ, πλάσαρε τον Χοιυάντερσον στο 45'+1'.

Από εκεί και πέρα, ο Δικέφαλος έχασε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πρίγιοβιτς να κάνει τρία τα γκολ της ομάδας στο 90'+1'.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ, Μαουρίσιο (87' Σάκχοφ), Κάμπος (77' Λημνιός), Πέλκας (82' Ελ Καντουρί), Μακ, Πρίγιοβιτς.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Στάθης, Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Κούρος (66' Χουάρες), Κοντοές, Τσουκαλάς (74' Μενδρινός), Κονέ, Ναδάλες, Ντεβέσα (81' Αλίβοντιτς), Αλμπάνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ