Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Μαρέβα Μητσοτάκη: Γίνεται το μοντέλο της νέας συλλογή του Zeus + Δione

Είναι μία δυναμική και δραστήρια γυναίκα. Η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει αποδείξει, με τις σπουδές και τη δουλειά της, ότι δεν χρωστά τίποτα από την επιτυχία της στον σύζυγο και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η ίδια βέβαια έχει επιλέξει να μην έχει σχέση με την πολιτική παρά μόνο όταν χρειάζεται να συνοδεύει τον σύζυγό της και πατέρα τον τριών παιδιών της σε επίσημες εκδηλώσεις. Ο δικός της δρόμος είναι στις επιχειρήσεις και μάλιστα αυτές έχουν να κάνουν με την μόδα αλλά και με την ελληνική παράδοση. Ένα πάντρεμα που κατάφερε μέσα από το Zeus + Δione.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη και η κολλητή της φίλη και συνεργάτιδα Δήμητρα Κολοτούρα έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν με αυτό το brand που γεννήθηκε σαν ιδέα η ιδέα το καλοκαίρι του 2011. Οι δυο τους ποζάρουν ως μοντέλα για τη νέα κολεξιόν στον φωτογραφικό φακό της ταλαντούχας Ολυμπίας Κρασαγάκη.

Κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπα ανέβηκαν στον λογαριασμό της φωτογράφου αλλά και της εταιρείας ενώ μας υπόσχονται να δούμε σύντομα κι άλλα. Η Μαρέβα Μητσοτάκη, φυσικά, κλέβει τις εντυπώσεις στον ρόλο του μοντέλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ