Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Ζευγάρι έκλεψε Ι.Χ. από τον Εύοσμο, τους τσάκωσαν μετά από καταδίωξη στη Θράκη, είχαν και ναρκωτικά

Το ίδιο αποτελεσματικοί με τους συναδέλφους τους της Ο.Π.Κ.Ε. και της Δίωξης Ναρκωτικών αποδείχθηκαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας, που καταδίωξαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο και συνέλαβαν τους επιβάτες του, καθώς αποδείχθηκε ότι το είχαν κλέψει για να διακινούν ηρωίνη!

Οι τροχονόμοι έκαναν σήμα στάσης για έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που κατευθυνόταν από την παλιά εθνική οδό Ξάνθης– Κομοτηνής προς την Κομοτηνή, αλλά ο 37χρονος οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει μαζί με την 32χρονη συνεπιβάτιδα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν, τους εγκλώβισαν κοντά στον οικισμό Αιγείρου και τους συνέλαβαν.

Όπως αποκαλύφθηκε, οι δυο Έλληνες είχαν κλέψει το Ι.Χ. από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τετάρτης και στην κατοχή τους κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 3,3 γραμμαρίων. Έτσι, αφού προσήχθησαν στην Ασφάλεια Κομοτηνής για την προανάκριση, σχηματίστηκε συλληφθέντες σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή οχήματος και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ