Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για την πληγείσα Σαμοθράκη

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αλεξανδρούπολης, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ., πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση«Σαμοθράκης βήμα» που στόχο είχε την οικονομική ενίσχυση της πληγείσας Σαμοθράκης!

Μία κοινωνική αλυσίδα αγάπης - συμπαράστασης και αλληλεγγύης σχηματίστηκε με πρωτοστάτη τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγνάντιας «Αγ. Γεώργιος», Φορείς του Ν. Έβρου, Πολιτιστικούς - Κοινωνικούς Συλλόγους, Επαγγελματικά & Αθλητικά Σωματεία, Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, καθώς και Συλλόγους της Ομογένειας.



Η Σαμοθρακήτισσα μουσικοσυνθέτις Ζωή Τηγανούρια [δείτε εδώ] έδειξε έμπρακτα για άλλη μια φορά την μεγάλη αγάπη για τη γενέτειρα της και την αμέριστη συμπαράστασή της, συμμετέχοντας αφιλοκερδώς μαζί με συνεργάτες της, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της στη σκηνή του θεάτρου, συμπαρασύροντας το κοινό με τις μαγευτικές της μελωδίες!







Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε το «Σαμοθράκης Βήμα» [ακούστε το εδώ], ένα Παραδοσιακό τραγούδι σε μουσική της Ζωής Τηγανούρια και τους υπέροχους στίχους -αφιερωμένους στο νησί- που έγραψε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως & Σαμοθράκης κ.κ. Άνθιμος.

[Δείτε στιγμιότυπα εδώ]



Συγκινητική ήταν η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, εξέχουσων προσωπικοτήτων του Ν. Έβρου και επισήμων στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος, ο Αντιπεριφεριάρχης κος Δημήτριος Πέτροβιτς, ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κος Αθανάσιος Βίτσας, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κος Ευάγγελος Λαμπάκης, και ασφαλώς η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγνάντιας «Άγιος Γεώργιος» κα Ελένη Ιντζεπελίδου.













Τον επιτυχή συντονισμό της εκδήλωσης φέραν εις πέρας οι δημοσιογράφοι Γεωργία Πεάδου και Γιάννης Σκεύας.



Τη Ζωή Τηγανούρια συνόδευσαν εξαιρετικά ο Κώστας Τηγάνης (ερμηνευτής του τραγουδιού δισκογραφικά), ο Βασίλης Χιτζής, καθώς και οι μουσικοί Γιάννης Σαριανίδης στο πιάνο και Στέλιος Γενεράλης στα τύμπανα/κρουστά. Στην εκδήλωση συμμετείχε επίσης αφιλοκερδώς το αξιόλογο μουσικό σχήμα “Σολατρεις” με τους Δημήτρη Κανίδη, Δανάη Καλογιάννη, Β. Κουτσονά και Γ. Μπυράκη.






Βρείτε τη Ζωή Τηγανούρια στα Social:
Facebook
Twitter
Youtube Official Channel
Google+ Official Page
Instagram
Youtube Fans Channel
Google+ Fans Page
Zoe's Official Website

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ