Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Δήλωσε ότι είναι ο βασιλιάς μιας χώρας που δεν ανήκει σε κανέναν

Ένας Ινδός προγραμματιστής ανακάλυψε ότι ανάμεσα στο Σουδάν και την Αίγυπτο υπάρχει μια αδιεκδίκητη περιοχή που ονομάζεται Bir Tawil. Τι έκανε λοιπόν;
Την διεκδικεί αυτός ονομάζοντας την Βασίλειο του Dixit. Το όνομά του είναι Suyash Dixit και η περιοχή που έβαλε στο μάτι έχει έκταση 2.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων και είναι ακατοίκητη.

Με μια ανάρτησή του στο Facebook, ο Dixit διηγείται το ταξίδι του στην περιοχή που δεν ανήκει σε κανέναν, λέγοντάς μάλιστα πως τοποθέτησε εκεί την σημαία του βασιλείου του και φύτεψε τον πρώτο σπόρο. «Ακολουθώντας τους πιο πρωτόγονους πολιτισμούς, τα ήθη και την κυριαρχία, αν θέλεις να διεκδικήσεις την γη θα πρέπει να δημιουργήσεις καλλιέργειες. Φύτεψα έναν σπόρο και έριξα λίγο νερό. Είναι δική μου η γη».

Και συνέχισε απτόητος. «Εγώ, ο Suyash Dixit, πρώτος της γενιάς που και προστάτης του βασιλείου μου, ανακηρύσσω τον εαυτό που ως ανώτατο άρχοντα του ‘Βασιλείου του Dixit’. Από τώρα θα λέγομαι βασιλιάς Suyash ο 1ος. Ανακηρύσσω αυτή την αδιεκδίκητη περιοχή σαν δική μου από τώρα ως την αιωνιότητα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ