Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Από τον ΠΟΥΤΙΝ στον ΤΡΑΜΠ;

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας*
Δεν ξέρω τι μπορεί να πετύχει ο κ. Τσίπρας με την επίσκεψή του στην Αμερική και μάλιστα χωρίς επιχειρηματίες που θα έδιναν τον τόνο μιας πιθανής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.
Είναι απορίας άξιο πώς ο πρόεδρος του Σύριζα και σημερινός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αφού "έπραξε τα δέοντα" μόλις ανέλαβε την εξουσία με την επίσκεψή του στην Ρωσία και την συνάντησή του με τον κ. Πούτιν σήμερα βλέπει τον κ. Τράμπ!

Πραγματικά η απορία είναι μεγάλη αφού μάλλον προσπαθεί όπως λέγεται να φέρει στις βαλίτσες του μια δήλωση στήριξης για την Ελληνική οικονομία του κ. Τράμπ ενώ τα Τουρκικά είναι στην ατζέντα.

Η αλήθεια είναι:

Η τρίτη αξιολόγηση Οκτώβριος και δεν έχει κλείσει ακόμα, το ΔΝΤ εκτοξεύει μέτρα και απειλές προς την κυβέρνηση, τα χρήματα τελειώνουν τον Μάρτιο του 2018 στο καλύτερο σενάριο, 6 δις έχουν φθάσει οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του δημοσίου, 200.000 νέοι συνταξιούχοι περιμένουν ουρά και δεν βγαίνουν στην σύνταξη, οι τράπεζες βγάζουν ομόλογα γιατί χαροπαλεύουν και ο κ.Τσίπρας βλέπει τον Τράμπ αφού είχε πάει αρχικά στον Πούτιν!

Τι προσδοκίες μπορεί να υπάρξουν;

Συγνώμη από τον ΠΟΥΤΙΝ στον ΤΡΑΜΠ ;


*Ο Νίκος Κούτρικας είναι δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ