Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο μήνας Οκτώβριος, είναι ταυτισμένος στη μνήμη του λαού μας, με την Εθνική Επέτειο, την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και την εορτή του Αγ. Δημητρίου.

Ο Μητροπολιτικός Ροταριανός Όμιλος Θεσσαλονίκης οργανώνει σειρά τριών εκδηλώσεων, που είναι αφιερωμένες στην τριπλή γιορτή της Θεσσαλονίκης. Στην πρώτη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, κεντρικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής και πρώην Υπουργός κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας με θέμα «Ημέρα τιμής & μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα» στην οποία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού - Πολιτισμού της ΠΚΜ κ. Θάνος Αλέξανδρος , ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτης Κοκκόρης , ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης κ. Πάνος Καρδάρας, ο εψηφισμένος εισερχόμενος Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Θεόδωρος Ασπασιδης , ο Πρόεδρος Ρ.Ο. Πανοράματος Αργύρης Καμπίσιος , ο Πρόεδρος του Ελληνο-Πολωνικού Επιμελητηρίου κ. Κύρος Λαζαρίδης, ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Σταματιάδης, η πολιτευτής κ. Πηνέλοπη Σερδάρη, πολλοί επιχειρηματίες - μέλη του Μητροπολιτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας και του Πολιτιστικού Συνδέσμου Επιχειρηματιών "Κίονες".

Ο πρόεδρος του Μητροπολιτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Ντίνος Κωστόπουλος δήλωσε σχετικά, ότι η πρωτοβουλία αυτή για την πραγματοποίηση σειράς τριών εκδηλώσεων για την τριπλή γιορτή της Θεσσαλονίκης, με κορυφαίους και αναγνωρισμένης αξίας και προσφοράς ομιλητές, είναι απλά η ελάχιστη συμβολή μας, αλλά και υποχρέωση που έχουμε προς τις νέες γενιές, να τους υπενθυμίζουμε τα αληθινά γεγονότα της ιστορίας του τόπου μας, γιατί οι λαοί που λησμονούν την ιστορία τους, δεν έχουν ούτε παρόν, ούτε και μέλλον.

Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25/10, ώρα 8 μ.μ. με κεντρικό ομιλητή τον διακεκριμένο δημοσιογράφο και πρώην πρόεδρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών κ. Νικόλαο Μέρτζο με θέμα «Η Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης» και θα ακολουθήσει την Τετάρτη 1/11, ώρα 8 μ.μ. η ομιλία του καθηγητή και προέδρου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών κ. Αθανάσιου Καραθανάση με θέμα «Εθνικοί Ευεργέτες».

Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων του ιστορικού Ομίλου Αντισφαιρίσεως Θεσσαλονίκης, στην κεντρική αίθουσα του Ο.Α.Θ. (TENNIS CLUB Κύπρου 12, Βυζάντιο) και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Στην συνεστίαση που ακολουθεί, το κρασί είναι δωρεάν, προσφορά της πρότυπης οινοποιητικής «Κτήμα Γεροβασιλείου». Επίσης, διατίθενται δωρεάν σε όλους, η τριλογία των εκδόσεων της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών για τον Μακεδονικό Αγώνα, αναμνηστικά και εκδόσεις του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης και του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα για την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και η συλλεκτική βινιέτα 16 αναμνηστικών γραμματοσήμων για τα «100 χρόνια Ελεύθερη Θεσσαλονίκη» προσφορά του «Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας».

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η ομιλία του βουλευτή και πρώην Υπουργού Κωνσταντίνου Γκιουλέκα με θέμα "Ημέρα Τιμής και Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα". Στη φωτογραφία μας, στο στιγμιότυπο από την πετυχημένη εκδήλωση, ο πρόεδρος του Μητροπολιτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Ντίνος Κωστόπουλος, ο βουλευτής Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο εψηφισμένος εισερχόμενος Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Θεόδωρος Ασπασίδης, ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σταματιάδης, το μέλος του Δ.Σ. του Ο.Α.Θ. Χάρης Μέγας, ο Αντιπρόεδρος του R.C. Thessaloniki Metropolitan Αλέξανδρος Αθανασίου και ο Γραμματέας του Ομίλου Μάριος Δράμαλης. 

Μας συνδέουν η προσφορά και η αγάπη για τον τόπο μας... Με αυτά τα λόγια, ξεκίνησε την ομιλία του ο πρώην Υπουργός Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, αναφερόμενος στον εψηφισμένο εισερχόμενο Διοικητή της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Θεόδωρο Ασπασίδη και στον πρόεδρο του Μητροπολιτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης Ντίνο Κωστόπουλο.

Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση, με "πρωταγωνιστές" τα μέλη του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης! Στη φωτογραφία μας, ο Αλμπέρτο Σεβή, η Καλή Ζαχαριάδου, ο Μάριος Δράμαλης, η Δήμητρα Γερογιάννη και η Βίκυ Ραπτάκη μαζί με τον βουλευτή και πρώην Υπουργό Κωνσταντίνο Γκιουλέκα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ