Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Απόλυτη η επιτυχία στους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

Με τη απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Γαλατσίου στο Άλσος Βεΐκου, οι «6οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού». Στη διοργάνωση πήραν μέρος περισσότεροι από 750 εργαζόμενοι σε κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς της χώρας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να αθληθούν και να διασκεδάσουν παρέα με τους συναδέλφους τους μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια αθλητική συνάντηση για εργαζόμενους, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 500 αγώνες σε εννέα διαφορετικά αθλήματα. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε αθλητικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών.

«Η χαρά των αγωνιζομένων αποτέλεσε για εμάς τη μεγαλύτερη ικανοποίηση. Στόχος μας είναι κάθε χρονιά να γινόμαστε καλύτεροι ώστε τη διοργάνωση να την αγκαλιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερες εταιρείες και οργανισμοί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμο Γαλατσίου για τη φιλοξενία τους στο Άλσος Βεΐκου», δήλωσε ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (Hellenic Organization for Company Sport & Health – HOCSH), Νίκος Κερασοβίτης.

Τις απονομές μεταλλίων στους αθλητές έκαναν, μεταξύ άλλων, η αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρος της Επιτροπής «Γυναίκα και αθλητισμός» της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Ξένια Αργειτάκη, η παγκόσμια πρωταθλήτρια της άρσης βαρών, Μαρία Χριστοφορίδου και η πρωταθλήτρια της κολύμβησης, Κατερίνα Σαραντοπούλου.

Διοργανωτής των Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού ήταν ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (Hellenic Organization for Company Sport & Health – HOCSH), ένας μη κερδοσκοπικός φορέας με σκοπό τη βελτίωση της υγείας των εργαζομένων, μέσα από αθλητικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές ενέργειες στο πλαίσιο του εργασιακού περιβάλλοντος με τη συμμετοχή εργαζομένων από επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αποτελεί αναγνωρισμένο μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS), καθώς και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (WFCS) και δραστηριοποιείται, υπό την αιγίδα τους, κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα. Οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2017 ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του ΕΒΕΑ και πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Φορέας Υλοποίησης των αγώνων ήταν το Sportcamp, το προπονητικό κέντρο που διαθέτει πολυετή εμπειρία στην διοργάνωση απαιτητικών αθλητικών διοργανώσεων. Χορηγοί επικοινωνίας των αγώνων είναι οι ιστοσελίδες www.gazzetta.gr και www.insider.gr.

Ενδεικτικές συμμετοχές από εταιρείες και οργανισμούς στους αγώνες: ΑΒ Βασιλόπουλος, Όμιλος Φουρλή, Cosmote E-value, Παπαστράτος, CMM, Latsis Shipping Ltd, Ελληνικά Πετρέλαια, Revoil, Media Strom, Mednet, TUV Austria, Ελληνικά Χρηματιστήρια κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.hocsh.org
http://www.facebook.com/HOCSH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ