Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού

«H Estée Lauder, ο ΔΟΥΚΑΣ και το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ 
ευχαρίστησαν τον κόσμο για την στήριξή τους στην 
Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού 
στο πολυκατάστημα attica στην Τσιμισκή!
Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κοινού την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στο booth της Estee Lauder Companies στο  πολυκατάστημά attica (Τσιμισκή 48-50) στη Θεσσαλονίκη!
Ο σχεδιαστής του ροζ βραχιολιού της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού DUKAS παρευρέθηκε στο πολυκατάστημα attica, για να υποδεχτεί τους καλεσμένους της Θεσσαλονίκης και να υπογράψει το ροζ βραχιόλι. Από νωρίς το απόγευμα φίλες του DUKA αλλά και μέλη και φίλες του Συλλόγου Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης έδωσαν το παρών στηρίζοντας τη σημαντική ενέργεια.
Ο σχεδιαστής ευχαρίστησε τις γυναίκες που στηρίζουν την εκστρατεία της Estee Lauder Companies, ενώ μέλη του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού "Άλμα Ζωής" ενημέρωσαν τις παρευρισκόμενες για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.
Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν: η Πρόεδρος του Συλλόγου Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης Κυριακούλα Δερεκενάρη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Δημοτική Σύμβουλος Καλυψώ Γούλα, η Ελεάνα Βλάχου – Τζιτζικώστα, η Μαρία Χατζηδημούλα , η Ηρώ Καλέμη, κ.α
Έπειτα από κλήρωση, μία τυχερή κυρία της βραδιάς κέρδισε την συλλεκτική γόβα ‘Pink Ribbon Twist’ που σχεδίασε ο DUKAS εμπνευσμένος από το βραχιόλι της Εκστρατείας 2017.
Σημαντικός υποστηρικτής της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού ήταν το Ράδιο Ερωτικός, όπου με την ζωντανή μετάδοση από το σημείο ενίσχυσε τις πωλήσεις των βραχιολιών.

Τα βραχιόλια θα διατίθενται ολόκληρο τον Οκτώβριο στη συμβολική τιμή των 10,50 ευρώ, από τα σημεία διάθεσης προϊόντων της Estee Lauder σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός της πώλησης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘’Άλμα Ζωής’’.
Για άλλη μία φορά ευχαριστούμε θερμά τον Δούκα και όλους τους συντελεστές που εργάζονται αφιλοκερδώς, ώστε να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘’ Άλμα Ζωής’’ όλα αυτά τα χρόνια.
Στηρίζουμε τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη αλλά και τον αγώνα για ενημέρωση και έγκαιρη πρόληψη κατά του Καρκίνου του Μαστού!

 «Η πρόληψη σώζει ζωές».

Ηρώ Καλέμη, Λήδα Παπαδοπούλου (Σύμβουλος Επικοινωνίας), Μαρία Χατζηδημούλα

Κατερίνα Γκαμηλιάρη (Διευθύντρια Estee Lauder), DUKAS, Ελεάνα Βλάχου - Τζιτζικώστα

Βασιλική Βαλμά, (Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου) Νεκταρία Μακρή (Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου),  Κυριακούλα Δερεκενάρη (Πρόεδρος Συλλόγου), DUKAS, Μαρία Γιουβανέλλη (Αντιπρόεδρος Συλλόγου), Εριφύλλη Αλεξανδρή (Έφορος Συλλόγου)

Έλενα Τοπάλη, Κυριακούλα Δερεκενάρη (Πρόεδρος Συλλόγου), Γεωργία Βοτσαρίδου

Δώρα Γουλιαρίτου, Φίλο Παπανδρέου

DUKAS ,Νικολίνα Στόγιου

Βίκυ Χατζηβασιλείου, DUKAS

Νιόβη Μέξη, Έλενα Αντωνίου, Ειρήνη Κόχρα

Μαρία Στύλου, Παρουσιάστρια της βραδιάς του χορηγού Eroticos FM, Εριφύλλη Αλεξανδρή (Έφορος Συλλόγου)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ