Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Εκτός δράσης 4-6 εβδομάδες ο Μαουρίσιο

Ασχημα τα νέα για το Βραζιλιάνο μέσο του ΠΑΟΚ, που θα μείνει εκτός γηπέδων για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Μαουρίσιο δε θα χάσει απλά το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, όπως φοβόντουσαν αρχικά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Σύμφωνα με την απογευματινή ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ: «Ο Βραζιλιάνος υπέστη κάκωση αριστερού γόνατος από υπερέκταση. Η αρχική εκτίμηση, μετά το παιχνίδι, έδειξε συνδεσμική – θυλακική κάκωση της οπίσθιας επιφάνειας του γόνατος. Ο ποδοσφαιριστής την Τρίτη (31.10) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε τη διάγνωση.

Ο Μαουρίσιο υπέστη δευτέρου βαθμού κάκωση του οπίσθιου χιαστού συνδέσμου, χωρίς άλλα ενδαρθρικά προβλήματα. Η θεραπεία που θ’ ακολουθήσει θα είναι συντηρητική και προβλέπεται να διαρκέσει 4-6 εβδομάδες».

Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει από το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και από σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν όπως είναι αυτά με Ατρόμητο (εντός), Πανιώνιο και Ξάνθη (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ