Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Η θρυλική έπαυλη του Playboy πέρασε σε χέρια Ελληνοαμερικανού

Η θρυλική έπαυλη που έχει δει πολλά και έζησε ακόμα περισσότερα ήδη από το 1971 που τη μετέτρεψε σε σπίτι του ο θείος Χεφ δεν χρειάζεται συστάσεις.

Άλλοτε ήταν εξάλλου το «ροζ» καταφύγιο για κάθε κατατρεγμένη πλην καλλίγραμμη ψυχή και μια πρόσκληση σε πάρτι εντός της ισοδυναμούσε με λαχείο πρωτοχρονιάτικο!

Πέρα από τα 22 δωμάτια, το κελάρι, το δωμάτιο ψυχαγωγίας, τον κινηματογράφο, τον ζωολογικό κήπο και τα δύο «κανονικά δάση», την πισίνα με τον καταρράκτη και τα γήπεδα τένις και μπάσκετ, ήταν μονίμως γεμάτη με χαρούμενα «Κουνελάκια».



Τώρα που έφυγε όμως από τη ζωή ο ιδρυτής της τι θα απογίνει;

Όποιος ρωτά, δεν θυμάται πιθανότατα πως η έπαυλη του Μπέβερλι Χιλς είχε πουληθεί πέρυσι στον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Ντιν Μητρόπουλο (Dean Metropoulos), ο οποίος ήταν γείτονας του Χιου ήδη από το 2009. Εκείνη τη χρονιά είχε αγοράσει τη μίνι Playboy Μansion που είχε χτίσει ο Χιου το 1998 για την πρώην σύζυγό του Κίμπερλι Κόνραντ δίπλα ακριβώς από τη μεγάλη.



Η Playboy Enterprises ζητούσε 200 εκατ. δολάρια για να την πουλήσει, με τον απαράβατο φυσικά όρο πως ο θείος Χεφ θα συνέχιζε να ζει εντός της μέχρι τον θάνατό του. Τελικά πουλήθηκε έναντι 100 εκατ. δολαρίων, ένα ποσό που οι «LA Times» εκτιμούν πως τη μετατρέπουν στην ακριβότερη ποτέ κατοικία που πουλήθηκε στην κομητεία του Λος Άντζελες.

Η ίδια εφημερίδα μας λέει τώρα πως ο Metropoulos σκοπεύει να την ανακαινίσει και να τη συνδέσει τελικά με τη μικρότερη εκδοχή της. Το νέο σπίτι του ομογενή θα περιλαμβάνει μια έκταση 7,1 στρεμμάτων!



Όσο για τον Τσαρλς Ντιν Μητρόπουλο, γεννήθηκε το 1945 στην Τρίπολη και μέχρι το 2016 ήταν στη λίστα δισεκατομμυριούχων του «Forbes», στη θέση 722. Με προσωπική περιουσία στα 2,4 δισ. δολάρια.

Ο ομογενής κροίσος μετακόμισε οικογενειακώς στις ΗΠΑ όταν ήταν 10 χρονών, σπούδασε οικονομικά σε ιδιωτικό κολέγιο και αφού πέρασε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος από τη Γενεύη επέστρεψε στην Αμερική και ίδρυσε ένα επενδυτικό κεφάλαιο που θα τον έκανε δισεκατομμυριούχο.



Σήμερα έχει επιχειρηματική εμπλοκή σε περισσότερες από 72 εταιρίες και το επενδυτικό του χαρτοφυλάκιο ξεπερνά τα 12 δισ. δολάρια. Στο μικρό Playboy Mansion ζούσε με τη γυναίκα και τα δυο του παιδιά, όπως θα κάνει και στο μεγάλο πλέον…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ