Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Χημικά στους εργαζόμενους της Eldorado, ελεύθερος να κάνει ντου ο Ρουβίκωνας - Δύο μέτρα και δύο σταθμά από ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Με... χημικά και γκλομπς των ΜΑΤ αντιμετωπίσθηκαν οι απειλούμενοι με απόλυση μεταλλωρύχοι της Eldorado, οι οποίοι  το πρωί προσπάθησαν να μπουν στο υπουργείο Ανάπτυξης, και να επιδώσουν διαμαρτυρία στον υπουργό Γιώργο Σταθάκη, αιτούμενοι την οριστική αδειοδότηση της καναδικής εταιρίας εξόρυξης χρυσού στην Χαλκιδική.

Τελικά κάποιοι κατόρθωσαν να εισβάλλουν στο υπουργείο, μετά από μάχη, και ο κ. Σταθάκης τους δέχθηκε. Κάτι που θα μπορούσε να γίνει με τάξη και ηρεμία εξ αρχής, χωρίς χημικά και συγκρούσεις.

Φυσικά, αν ήταν μέλη του...Ρουβίκωνα (που καταλαμβάνουν Βουλή, υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες, κομματικά γραφεία και ότι άλλο τους κάνει κέφι), ή δεδηλωμένοι «αναρχικοί», αριστεριστές, γενικώς και αορίστως «διαμαρτυρόμενοι εναντίον του συστήματος»,  θα ολοκλήρωναν ανενόχλητοι την «αποστολή» τους, αν όχι με τις ευλογίες τουλάχιστον με την  (όχι και τόσο...) διακριτική ανοχή των δυνάμεων ασφαλείας.

Δυο μέτρα και δυο σταθμά από την «πρώτη φορά αριστερά». Τα... «δικά της παιδιά» προφανώς αθλούνται στον κοινωνικό ακτιβισμό, ενώ οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία που κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους εξ αιτίας της ιδεοληψίας και του ερασιτεχνισμού της κυβέρνησης, προφανώς κρίθηκε ότι «παίζουν το χαρτί» της εταιρίας, του... αδηφάγου καπιταλισμού και προσπαθούν να χαλάσουν την εικόνα της κυβέρνησης...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ