Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Οι αγρότες στη Λάρισα ετοιμάζουν κινητοποίηση για την επίσκεψη Τσίπρα

Κινητοποίηση ετοιμάζουν οι αγρότες του νομού Λάρισας κατά τη διάρκεια της παρουσίας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Λάρισα.

Αυτό αποφασίστηκε σε χθεσινή σύσκεψη που διοργάνωσε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας, στο πολιτιστικό κέντρο της Νίκαιας, σύμφωνα με ανταπόκριση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας, αναμένεται να υπάρξει πανθεσσαλικός συντονισμός για την οργάνωση των κινητοποιήσεων των αγροτών, ενώ σχεδιάζεται και πανελλαδική σύσκεψη, από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, στην οποία θα συζητηθεί η προετοιμασία για πανελλαδικό συντονισμό.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στη Νίκαια επισημάνθηκαν ως προβλήματα του αγροτικού κόσμου οι εισφορές σε ΕΦΚΑ και ΕΛΓΑ, ο ΕΝΦΙΑ, αλλά και οι τιμές των αγροτικών προϊόντων. Επίσης, συζητήθηκαν το ζήτημα των εισαγωγών ομοειδών αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, το κόστος παραγωγής των αγροτών, αλλά και το θέμα που αφορά τις εκτεταμένες καταστροφές από καιρικά φαινόμενα που έπληξαν και τον νομό Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ