Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Η αλήθεια για τη... μαυροντυμένη γυναίκα με το κερί - Λύθηκε το μυστήριο

Η είδηση έγινε viral σε όλο το ίντερνετ και εδώ και μέρες ψάχνουν όλοι να βρούν τι ακριβώς συμβαίνει
στην Πάτρα και συγκεκριμένα στις περιοχές Άνω Καστρίτσι και Μαγούλα όπου σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθη την περασμένη Κυριακή μια μαυροντυμένη γυναίκα με ένα κερί.

Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν σε τοπικά sites της Πάτρας, μια γυναίκα απροσδιορίστου ηλικίας, ντυμένη στα μαύρα, η οποία κρατάει στα χέρια της ένα αναμμένο κερί περπατάει σε έρημους δρόμους αργά τη νύχτα, συνήθως μετά τα μεσάνυχτα.

Τελευταία φορά εθεάθη στην περιοχή της Μαγούλας προς το Άνω Καστρίτσι και έχει προκαλέσει τρόμο σε όσους κατοίκους της περιοχής ή διερχόμενους οδηγούς έχει τύχει να τη δουν.

Το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η μυστηριώδης γυναίκα εμφανίστηκε ξανά να περιπλανιέται στους έρημους δρόμους κρατώντας ένα κερί και η αστυνομία ειδοποιήθηκε για δεύτερη φορά προκειμένου να παρέμβει για το ενδεχόμενο που αυτή χρειάζεται βοήθεια.

Ωστόσο η έρευνα των αστυνομικών αρχών απέβη άκαρπη καθώς δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί.

Ακούστηκε και γράφτηκε ότι κάτοικοι της περιοχής υποπτεύονται ότι πρόκειται για άτομο ψυχικά διαταραγμένο το οποίο χρήζει βοήθειας, ενώ εκφράζουν φόβους ότι είναι δυνατόν να συμβεί και κάποιο ατύχημα καθώς η περιοχή έχει πυκνή βλάστηση.

Όλη η υπόθεση τείνει να πάρει διαστάσεις αστικού μύθου, αφού διαδίδεται όχι μόνο μέσω του ίντερνετ, αλλά και από στόμα σε στόμα.

Κάποιοι μάλιστα περιπλέκουν ακόμα περισσότερο το μυστήριο με τη μαυροντυμένη γυναίκα και το συνέδεσαν με ένα άλλο περιστατικό που είχε συμβεί στο παρελθόν, αφού στη συγκεκριμένη περιοχή στο Άνω Καστρίτσι, το 2013, οι αστυνομικές αρχές είχαν βρει μια γυναίκα νεκρή, κρεμασμένη σε ένα δέντρο.

Όλη αυτή η υπόθεση πυροδοτεί νέα σενάρια τρόμου στους κατοίκους...

Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Σύμφωνα με το Newsbomb.gr πληροφορίες κατοίκων της περιοχής τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι αληθές.

Συγκεκριμένα, το άτομο που εθεάθη να περπατάει στο σκοτάδι - και για το οποίο όντως έγιναν αναφορές στην Αστυνομία - δεν είναι ούτε μαυροντυμένη, ούτε ηλικιωμένη.

Πρόκειται για μια κοπέλα που μένει στην περιοχή Μαγούλα λίγο πιο κάτω από το Άνω Καστρίτσι και μετά από κάποιο ατύχημα πήρε συμβουλή από το γιατρό να περπατάει συχνά.

Προφανώς η κοπέλα έχει επιλέξει να περπατάει βράδυ!!!

Και μάλιστα να περπατάει, έχοντας σε λειτουργία τον φακό του κινητού της τηλεφώνου!

Κάποιοι, που δεν γνώριζαν τις παραπάνω λεπτομέρειες, φοβήθηκαν και έκαναν σχετική αναφορά στην αστυνομία.

Απο εκεί λοιπόν ξεκίνησε το... γαϊτανάκι του αστικού μύθου.

Όσο για το περιστατικό της άλλης κοπέλας που βρέθηκε κρεμασμένη στο Άνω Καστρίτσι το 2013, είναι αληθές και βεβαίως ουδεμία σχέση έχει με την όλη υπόθεση...

Το μυστήριο λύθηκε και τέλος καλό, όλα καλά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ