Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Το ψυγείο είναι η πιο έξυπνη συσκευή του σπιτιού σου!

Το έξυπνο ψυγείο διαθέτει λειτουργία για on line ψώνια χωρίς μετακινήσεις, σε ενημερώνει μόνο του για τυχόν βλάβες, έχει «μυστικές» θήκες για ποτά και φαγητά και σου προτείνει συνταγές με βάση τα τρόφιμα που υπάρχουν!

Οι κατασκευαστικές εταιρείες έξυπνων ψυγείων εξηγούν πως τα ψυγεία αυτά, μπορούν να μας βοηθήσουν να οργανώσουμε τρόφιμα και ποτά με έξυπνο και ευέλικτο τρόπο, καθώς και να διατηρηθούν αναλλοίωτες οι θρεπτικές ουσίες που εμπεριέχονται σε φρούτα και λαχανικά, μέσω καινοτόμων τεχνολογιών που ρυθμίζουν τη θερμοκρασία στον εσωτερικό χώρο.

Τα έξυπνα ψυγεία διαθέτουν λειτουργία για Online ψώνια. Εν ολίγοις,  «διαχειρίζονται» τα τρόφιμα, παραγγέλνουν και προτείνουν!
Τα έξυπνα ψυγεία αυτοματοποιούν τις αναγκαίες προμήθειες με εντολή τους, ενώ σου επιτρέπουν να κάνεις τα εβδομαδιαία ψώνια online κατευθείαν από την οθόνη του! Τέλος οι χαμένες ώρες στο super market!

Σε ενημερώνουν από την οθόνη τους για τυχόν προβλήματα λειτουργίας και δεν θα χρειαστεί να ρωτήσεις ψυκτικό ή ηλεκτρολόγο
Τα έξυπνα ψυγεία εμφανίζουν στην οθόνη τους τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει στην λειτουργία (γίνεται διάγνωση κάποιου πιθανού προβλήματος και ενημερώνεσαι σχετικά)

Σου προτείνουν συνταγές με βάση τις τροφές που υπάρχουν μέσα για να μην σκέφτεσαι κάθε μέρα τι θα φας
Πόσες φορές έχεις αγχωθεί για το τι θα μαγειρέψεις σήμερα; Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των έξυπνων ψυγείων είναι ότι μπορείς να πεις « Έχω αυτά τα συστατικά στο ψυγείο, τι μπορώ να κάνω;» και αυτό θα σου προτείνει συνταγές που μπορείς να ετοιμάσεις!

Έχουν «μυστικές» θήκες για αποθήκευση περισσότερων ποτών και τροφίμων
Τα νέας τεχνολογίας ψυγεία ενσωματώνουν την καινοτομία Door-in-Door η οποία προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε ποτά και τροφές που καταναλώνουμε συχνά, με επιπλέον θήκες που ανοίγουν αυτόνομα. Εκτός από την προφανή άνεση, λιγότερα ανοίγματα του χώρου ψύξης βοηθούν στην εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς ο ψυχρός αέρας παραμένει στο εσωτερικό του κυρίως θαλάμου. Επιπλέον, το σύστημα αυτό συνεισφέρει στο να διατηρούνται τα τρόφιμα πιο φρέσκα, ενώ παράλληλα σου προσφέρει περισσότερο διαθέσιμο χώρο, απελευθερώνοντας κάποιο άλλο σημείο του ψυγείου.

Εσύ θα αγόραζες ένα έξυπνο ψυγείο;


Μας κοινοποιήθηκε από το 4green.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ