Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Συγκλονίζει το σημείωμα της πρώην συντρόφου του Τζιμ Κάρεϊ: «Με σύστησες στην κοκαΐνη και τις πόρνες»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την πολυσυζητημένη σχέση του Τζιμ Κάρεϊ και της πρώην συντρόφου του Καθριόνα Γουάιτ, που αυτοκτόνησε στις 28 Σεπτεμβρίου 2015.

Σε σημείωμα που είχε γράψει και το οποίο ανακαλύφθηκε πρόσφατα, η Γουάιτ, κατηγορεί τον ηθοποιό πως την «σύστησε στην κοκαΐνη, τις πόρνες και τις αρρώστιες» και πως της «κατέστρεψε τη ζωή». Όπως αναφέρει η Daily Mail, η πρώην φίλη του Τζιμ Κάρεϊ έγραψε το σημείωμα στο iPad της στις 8 Απριλίου 2013. Δεν έχει γίνει ωστόσο, γνωστό, αν το έστειλε ποτέ στον Κάρεϊ προτού αυτοκτονήσει, μόλις δύο εβδομάδες μετά τα 30α της γενέθλια.

Εκείνη την εποχή, οι δυο τους είχαν χωρίσει, αφότου του ανακοίνωσε πως είχε βγει θετική σε εξετάσεις για έρπη. Ο ηθοποιός υποστηρίζει πως ποτέ δεν είχε την ασθένεια και πως η ίδια την κόλλησε πριν γνωριστούν.

Το σημείωμα ανακαλύφθηκε από τους δικηγόρους που εργάζονται για λογαριασμό της οικογένειάς της που αναζητούν στοιχεία για να κατηγορήσουν τον Τζιμ Κάρεϊ για το θάνατό της. Λένε πως της έδωσε χάπια για να αυτοκτονήσει τα οποία είχε αγοράσει με πλαστό όνομα και πως της μετέδωσε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα χωρίς να την προειδοποιήσει.



Το σημείωμα της Γουάιτ, περιγράφει τη σχέση του ζευγαριού και το πώς της φερόταν ο ηθοποιός. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Έκανες πολλά καλά πράγματα για μένα αλλά το να είμαι μαζί σου με διάλυσε Τζιμ. Μου υποσχέθηκες τον Τζέκιλ αλλά πήρα τον Χάιντ» Η Γουάιτ η οποία ήταν 30 ετών όταν πέθανε, κατηγόρησε τον Κάρεϊ πως την μετέδωσε έρπη και τον παρακάλεσε να προσέχει περισσότερο με τα άλλα κορίτσια.

«Δεν σκέφτηκες ποτέ το στίγμα με το οποίο θα πρέπει να ζήσω για το υπόλοιπο της ζωής μου, δεν ζήτησες ποτέ συγνώμη, δεν ρώτησες ποτέ αν μπορούσες να κάνεις κάτι ή να μου πεις ότι αισθάνεσαι άσχημα γι’ αυτό. Θέλω να προσέχεις όταν είσαι με άλλα κορίτσια και να προσέχεις το σώμα σου καθώς οι πράξεις σου επηρεάζουν άλλους ανθρώπους».



Η Ιρλανδή make-up artist έγραψε επίσης: «Πριν από σένα μπορεί να μην είχα πολλά, αλλά είχα σεβασμό, ήμουν ευτυχισμένος άνθρωπος. Λάτρευα τη ζωή, είχα αυτοπεποίθηση και ήμουν περήφανη για τις περισσότερες αποφάσεις που είχα πάρει, σε γνώρισα, με σύστησες στην κοκαΐνη, τις πόρνες , την ψυχολογική κακοποίηση και τις ασθένειες. Έκανες πολλά καλά πράγματα για μένα, αλλά με διέλυσες ως άτομο, Τζιμ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ