Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Η «άπιαστη» ζωή του γιου του Χιου Χέφνερ -Τον μεγάλωσαν τα «κουνελάκια», τι κληρονομεί

Ο γιος του Χιου Χέφνερ, Κούπερ, θα είναι τώρα ο νέος «πρίγκιπας» του περιοδικού Playboy, με τον 26χρονο νεαρό να γίνεται εν μια νυκτί πλουσιότερος κατά περίπου 14 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νέος κληρονόμος της οικογένειας Χέφνερ έχει ήδη αναλάβει τη θέση του creative director στο περιοδικό και στόχος του είναι να προσελκύσει νεανικό κοινό. Ωστόσο, η αγάπη του για το περιοδικό δεν είναι το μόνο κοινό που είχε με τον πατέρα του.

Η ένταξή του στον στρατό, η αγάπη του για τις όμορφες γυναίκες και η ενασχόλησή του με την επιχείρηση του πατέρα του είναι μερικοί από τους λόγους που ο Χιου Χέφνερ πίστεψε από την πρώτη στιγμή στη δυναμική του γιου του.
Μάλιστα, ο Κούπερ είναι αυτός που ουσιαστικά «εκσυγχρόνισε» το περιοδικό, εισάγοντάς το στον κόσμο των social media και κάνοντάς το δημοφιλές μέσο στο Instagram και στο Facebook.
Βέβαια, ο Κούπερ ήταν αρκετά κοντά με τον πατέρα του, καθώς ο ίδιος έζησε μαζί του στην υπερπολυτελή του έπαυλη, αξίας 100 εκατ. δολαρίων, μεγαλώνοντας μαζί με τον αδελφό του Μάρστον και τη μητέρα του -και δεύτερη γυναίκα του πατέρα του- Κίμπερλι Κόνραντ.
Βέβαια η παιδική και εφηβική του ηλικία δεν ήταν όπως των άλλων αγοριών, καθώς ο ίδιος έβλεπε και έκανε παρέα καθημερινά με δεκάδες «κουνελάκια» που ζούσαν στην έπαυλή μαζί του και κυκλοφορούσαν με άκρως σέξι ρούχα. Από την άλλη, τα πλούσια πάρτι και οι γνωριμίες του με διασημότητες ήταν μέρος της καθημερινής του ζωής από όταν ήταν μικρός.
«Όταν ο μπαμπάς διοργάνωνε τα πιο «τρελά» πάρτι, το καλοκαίρι και τις απόκριες, η ασφάλεια έκανε μπέιμπι-σίτινγκ για να σιγουρευτεί ότι ο αδερφός μου και εγώ μέναμε στο σπίτι», είχε πει στη New York Post. Εχει αποκαλύψει, μάλιστα ότι τους κλείδωναν στα δωμάτιά τους όταν ο Χέφνερ φιλοξενούσε τα απροκάλυπτα σεξουαλικά πάρτι του. 
Ωστόσο, ο Κούπερ παραδέχεται ότι η προσπάθεια του Χέφνερ και της μητέρας του να κρατήσουν μακριά από αυτά τα πάρτι τα αγόρια δεν ήταν πάντα επιτυχής. Μάλιστα, ο ίδιος θυμάται μερικές φορές που αυτός και οι φίλοι του κατέβαιναν κρυφά κάτω και παρακολουθούσαν τι συνέβαινε στο πάρτι. «Οπως και κάθε άλλο αγόρι 13, 14, 15 ετών, εάν είστε πάνω και οι γονείς σας έχουν ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι, θα το σκάσετε και θα προσπαθήσετε να καταλάβετε γιατί δεν σας κάλεσαν», εξηγεί, δικαιολογώντας την περιέργεια του.
Πέρα από τις εντυπωσιακές playmates που κυκλοφορούσαν στο σπίτι, ο Κούπερ αναφέρει ότι θυμάται το σπίτι του πατέρα του σαν σκηνικό ταινίας Ιντιάνα Τζόουνς: Ανεξερεύνητα σπήλαια, ζωολογικός κήπος με εξωτικά ζώα και κρυφτό στο ιδιωτικό δάσος της έπαυλης ήταν μόλις μερικά στοιχεία της καθημερινότητάς του, που άλλα παιδιά μόνο να ονειρευτούν μπορούσαν.
«Η έπαυλη του Playboy πραγματικά λειτουργούσε ως ένα όμορφο παραδοσιακό σπίτι για εμένα και τον αδελφό μου, ειδικά όταν οι γονείς μου ήταν ακόμα μαζί», είχε πει παλαιότερα  στο Business Insider.
Οσο για τα αγαπημένα του μέρη στην έπαυλη, όπως αναφέρει, ήταν η τεράστια πισίνα/σπηλιά και το playroom του σπιτιού, όπου έπαιζε ώρες με τους φίλους του. Εκτός από το ότι είναι ένα σπίτι για την οικογένεια του Χέφνερ και τις συντρόφους του, ο Κούπερ αποκάλυψε, επίσης, ότι η έπαυλη του Playboy χρησιμεύει ως το σπίτι διάσωσης για πολλά εξωτικά ζώα.
«Εχουμε ιδιωτική άδεια για ζωολογικό κήπο και φιλοξενούμε τα πάντα, από αφρικανικούς γερανούς και φλαμίνγκος, μέχρι παγόνια».
Ακόμη και όταν ο Κούπερ έφυγε από την έπαυλη, λόγω του χωρισμού των γονιών του, και μετακόμισε σε ένα αρχοντικό λίγα μέτρα πιο δίπλα, αυτό δεν τον «κράτησε» εκτός από τη βιομηχανία του σεξ, με τη μητέρα του να συμβάλει σε αυτό μαθαίνοντας στα παιδιά της τι θα πει σεξουαλική απελευθέρωση. Μάλιστα, η ίδια είχε ένα τεράστιο πορτρέτο στο σπίτι της όπου ήταν εντελώς γυμνή.
Η ενασχόλησή του με την οικογενειακή επιχείρηση ξεκίνησε όταν έγινε 21 ετών, όμως ο ίδιο αποχώρησε για ένα διάστημα το 2016, αφού ήρθε σε κόντρα με τα ετεροθαλή του αδέλφια. Κατά τη διάρκεια της απουσίας του, η διεύθυνση του Playboy πήρε την απόφαση να μη δημοσιεύει πλέον γυμνές φωτογραφίες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τη δραματική πτώση των πωλήσεων.
Με την αδελφή του
Τον Ιανουάριο του 2017 μπήκε στη στρατιωτική βάση της Καλιφόρνια, παίρνοντας παράδειγμα από τον πατέρα του, ο οποίος είχε υπηρετήσει το πεζικό το '40. Ο ίδιος επίσης φοιτά σε σχολή τέχνης στο Πανεπιστήμιο του Τσάπμαν, ενώ έχει κάνει δωρεές εκατομμυρίων σε σχολεία της Καλιφόρνια.
Πλέον έχει επιστρέψει στο περιοδικό, από τον Μάρτιο του 2017, όταν και ξαναμπήκαν οι γυμνές φωτογραφίες στο περιεχόμενό του, ενώ ο ίδιος έχει νοικοκυρευτεί κιόλας, καθώς είναι αρραβωνιασμένος με την ηθοποιό Σκάρλετ Μπριν, η οποία είχε παίξει και στην ταινία «Χάρι Πότερ».
Από τις φωτογραφίες του στο Instagram, είναι φανερό πως η ζωή του παραμένει μέχρι και σήμερα χλιδάτη, δείχνοντάς μας όλα τα κομφόρ που απολαμβάνει καθημερινά.
Όσον αφορά τον θάνατο του πατέρα του, ο Κούπερ ανακοίνωσε χθες: «Ο πατέρας μου έζησε μία εξαιρετική ζωή, ως πρωτοπόρος των μέσων ενημέρωσης και της κουλτούρας και ως εκπρόσωπος ορισμένων από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά και κοινωνικά κινήματα της εποχής μας, κυρίως ως υπερασπιστής της ελευθερίας της έκφρασης, της σεξουαλικότητας και των κοινωνικών δικαιωμάτων».
Όπως είχε γράψει το US Weekly ήδη από το 2013, η περιουσία ύψους 43 εκατομμυρίων δολαρίων του Χιου Χέφνερ θα μοιραστεί ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά του, το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, καθώς και μια λίστα φιλανθρωπικών οργανώσεων που στήριζε ο ιδρυτής του Playboy. Ο Κούπερ πάντως υπολογίζεαι ότι θα κληρονομήσει περιουσία ύψους 14 εκατ. δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ