Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στην ΑΕΚ

Με αποκλεισμό της έδρας της για δύο αγωνιστικές και πρόστιμο 32.000 ευρώ τιμώρησε την ΠΑΕ ΑΕΚ το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, εξαιτίας των επεισοδίων που σημειώθηκαν στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό. Εφόσον η ποινή αυτή δεν «πέσει», ή τουλάχιστον δεν μειωθεί, σε δεύτερο βαθμό (όπου αναμένεται να προσφύγει ο «Δικέφαλος»), η Ένωση θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής που είναι προγραμματισμένο για τις 5/11. Κεκλεισμένων των θυρών, βάσει της ίδιας απόφασης, θα πρέπει να γίνει και το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο (23/10).

Πρόστιμο 500 ευρώ επιβλήθηκε εξάλλου στον Παναιτωλικό για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Δύο αγωνιστικές σε Τσόσιτς και Ένγκελς

Δύο αγωνιστικές ήταν η «καμπάνα» του πειθαρχικού οργάνου της Super League για τον Ούρος Τσόσιτς και τον Μπιορν Ένγκελς, που αποβλήθηκαν στο κυριακάτικο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Οι δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήρθαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, τιμωρήθηκαν για απόπειρα βιαιοπραγίας κατά αντιπάλου, που συνεπάγεται ποινή δύο αγωνιστικών.

Έτσι, ο Τσόσιτς, ο οποίος πάντως είναι παράλληλα και τραυματίας (χτύπησε στο χθεσινό παιχνίδι του Europa League με την Αούστρια Βιέννης), θα απουσιάσει από το κυριακάτικο ματς της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και από αυτό με την Ξάνθη, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος (15/10), ενώ αντίστοιχα ο Ένγκελς θα χάσει τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στις 14/10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ