Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Για φτύσιμο ο ΠΑΟΚ! Δεν μπορεί να κερδίσει με τίποτα "εκτός"!

Ο Κούγιας έφτυσε τον Ελ Καντουρί με τη λήξη του ματς, όμως η ομάδα του... κλόουν της προπονητικής, Λουτσέσκου, ήταν συνολικά για φτύσιμο!
Αξιολύπητος, με όλη τη σημασία της λέξης ο Δικέφαλος έκανε καθυστέρηση στο δεύτερο ημίχρονο για να κρατήσει το 0-1 του πρώτου μέρους! Και το πλήρωσε! Η Λάρισα, που οι άλλοι την "γαζώνουν" με τεσσάρες, τον ισοφάρισε στο τέλος της αναμέτρησης και έτσι γράφτηκε μια ακόμη τραγωδία εκτός έδρας για τη... λεγεώνα των ξένων!

Όταν ο αστείος προπονητής του κάνει δηλώσεις για την "αξία του 1-0", είναι βέβαιο ότι οι παίκτες θα ακολουθήσουν το... "σύστημα" του!
Ακόμη και οι αλλαγές του είναι εντελώς ηλίθιες.
Η πλάκα είναι ότι κάποια στιγμή ο Σαββίδης θα τον διώξει, όμως, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, θα είναι πολύ αργά.

Στα παραπάνω να προσθέσουμε και το "χέρι" που έβαλε ο διαιτητής για τη διαμόρφωση του αποτελέσματος, αφού δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε ανατροπή του Μάτος τη στιγμή που πάει να σκοράρει για δεύτερη φορά, έβγαλε με κόκκινη κάρτα τον Κουλούρη σε φάση που ήταν εμφανέστατα για κίτρινη, ενώ "καθάριζε" με τη συνδρομή των βοηθών του αρκετές επιθετικές προσπάθειες των παικτών του Δικεφάλου!


Για την ιστορία:

Γκολ: 44' Μάτος (ΠΑΟΚ), 89' Κριζμάν (Λάρισα)
Κίτρινες κάρτες: Φάρκας, Αγκάνοβις, Περόνε, Φατιόν - Μαουρίτσιο, Σαμπράνο, Πέλκας, Μάτος
Κόκκινες κάρτες: 87' Κουλούρης

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς (24' Φάρκας), Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (76' Περόνε), Κρίζμαν, Ναζλίδης (84' Μασούρας).

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Σαμπράνο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Μαουρίτσιο, Βιεϊρίνια (85' Μακ), Ελ Καντουρί, Πέλκας (63' Σάκχοφ), Πρίγιοβιτς (72' Κουλούρης).


Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ