Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

«Φλερτ» Νέας Δημοκρατίας με Γκάλη! Τον «ψήνει» ο Μητσοτάκης

Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να πείσει τον Νίκο Γκάλη να πολιτευτεί. Έγιναν προσπάθειες για συνάντηση Μητσοτάκη με τον "Γκάνγκστερ".

Ο Νίκος Γκάλης είναι ένα όνομα που κάνει «γκελ» στον κόσμο, με τη Νέα Δημοκρατία να κάνει κινήσεις τον τελευταίο καιρό για να τον πείσει να πολιτευτεί. Ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον «Γκάνγκστερ» υπάρχει ένα πολιτικό «φλερτ», το οποίο δεν αποκλείεται να καταλήξει σε «γάμο».

Σύμφωνα με το ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», έχουν έρθει στο προσκήνιο σενάρια για πιθανή παρουσία  του Νίκου Γκάλη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του «Θεού» του μπάσκετ μπλέκεται με την πολιτική, καθώς και στο παρελθόν έχει υπάρξει προσέγγιση.

Συγκεκριμένα, είχε γίνει προσέγγιση στον Νίκο Γκάλη από συνεργάτη του Μιλτιάδη Έβερτ το 1996, ενώ το 2009 είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία, λόγω της παρουσίας του «Γκάνγκστερ’ σε εκδήλωση του ευρωβουλευτή, Μαργαρίτη Σχοινά.

Οι προσπάθειες της Νέας Δημοκρατίας για συνάντηση Μητσοτάκη-Γκάλη

Σύμφωνα με το «Secret» έγιναν προσπάθειες από τη Ν.Δ. για συνάντηση Μητσοτάκη-Γκάλη κατά την πρόσφατη άνοδο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ