Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Φρέντι Κρούγκερ υπάρχει στην πραγματικότητα; Εύρημα σοκ από τη βρετανική αστυνομία

Το «όπλο» είχε παραδοθεί το 2015 στη Μητροπολιτική Αστυνομία στο πλαίσιο παροχής αμνηστίας για όσους «ελάφρυναν» το οπλοστάσιό τους

Αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή μίας εκ των πλέον πετυχημένων ταινιών τρόμου των περασμένων δεκαετιών. Στο άκουσμα «Φρέντι Κρούγκερ» μία ανατριχίλα διαπερνούσε το κορμί, ενώ τα βράδια κοιτούσες γύρω σου, αν και γνώριζες ότι δεν ήταν τίποτε άλλο από μία φρικιαστική έμπνευση για τους λάτρεις των θρίλερ. Και όμως, ο Φρέντι Κρούγκερ ενδέχεται να υπάρχει στην πραγματικότητα. Στα ράφια της βρετανικής αστυνομίας εντοπίστηκε ένα μεταλλικό γάντι αλά Φρέντι Κρούγκερ, με τέσσερις κοφτερές λεπίδες, γεγονός που σήμανε συναγερμός, ενώ δόθηκε αμέσως σήμα για την αναζήτηση του κατόχου του και τη σύνδεση του συγκεκριμένου «όπλου» με τυχόν εγκλήματα.








Όλα ξεκίνησαν όταν η βρετανική αστυνομία πρόσφερε αμνηστία σε όσους παραδόσουν τα όπλα τους. Στα ράφια της αστυνομικής αποθήκης τοποθετήθηκαν κάθε λογής αιχμηρά αντικείμενα, από σπαθιά και μαχαίρια, μέχρι ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους του ανθρώπου. Ένα αντικείμενο, ωστόσο, προσέλκυσε την προσοχή των υπευθύνων. Ήταν ένα μπρούτζινο γάντι με τέσσερις κοφτερές λεπίδες στα δάκτυλα, το οποίο παρέπεμπε στην εμβληματική φιγούρα των ταινιών θρίλερ των περασμένων δεκαετιών, του Φρέντι Κρούγκερ.

Το μεταλλικό γάντι βρισκόταν στην αποθήκη της Μητροπολιτικής Αστυνομίας από την επιχείρηση παράδοσης όπλων του 2015. Ένας από τους λόγους που οργανώθηκε, ήταν η μεγάλη αύξηση των εγκλημάτων με μαχαίρι στο Λονδίνο και σε άλλες μεγάλες πόλεις. Χαρακτηριστικά ήταν τα νούμερα, καθώς το διάστημα εκείνο είχαν συλληφθεί τουλάχιστον 500 άτομα για επιθέσεις με μαχαίρι και είχαν κατασχεθεί τουλάχιστον 400 όπλα.

Το συγκεκριμένο εύρημα ωστόσο, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, καθώς οι υπεύθυνοι θεωρούν ότι κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους ένας μανιακός δολοφόνος, ο οποίος επιχειρεί ή αντέγραφε τον μνημειώδη χαρακτήρα του πιο πετυχημένου θρίλερ της εποχής που προβλήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ