Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Το σωματείο κρεοπωλών νομού Θεσσαλονίκης στην 82η Δ.Ε.Θ.

Το σωματείο κρεοπωλών νομού Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παρουσία του για ακόμη μια φορά στην 82η Δ.Ε.Θ. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η θέση μας στο περίπτερο 8 στο stand 10 θα σηματοδοτήσει την δυναμική μας παρουσία.
Καθ’ όλη την διάρκεια της εκθέσεως στον χώρο του περιπτέρου 8 θα βρίσκεται το σωματείο μας ώστε με προθυμία να ενημερώσει – εξυπηρετήσει όλα τα μέλη του, αλλά και τους καταναλωτές – επισκέπτες σε οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τον κλάδο μας.
Επιπροσθέτως το σωματείο κρεοπωλών νομού Θεσσαλονίκης την τελευταία μέρα της έκθεσης Κυριακή 17/09/17 και ώρα 17:00 – 19:00 μ.μ. διοργανώνει μια εκδήλωση – παρουσίαση – ενημέρωση κοπής κρεάτων και δημιουργίας παρασκευασμάτων. Ένα event όπου θα ενημερωθεί το καταναλωτικό κοινό για την διατροφική αξία του κρέατος, την μαγειρική αξιοποίηση των διαφόρων τεμαχίων, το σωστό τρόπο συντήρησης, την αποφυγή μικροβιακού φορτίου καθώς επίσης και την ποιοτική ταξινόμηση των κρεάτων. Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα της γευσιγνωσίας.
Κλείνοντας το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης ως πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο θα ήθελε να ευχαριστήσει την Π.Ο.Κ.Κ και την Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε για την στήριξη τους, το Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης που παρείχε κάθε είδους βοήθεια και υποστήριξη. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσής μας που παρόλο την οικονομική δυσχέρεια συνεχίζουν να μας στηρίζουν σε όλες τις προσπάθειες μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη μας που με την συνδρομή τους ενισχύουν τον αγώνα του σωματείου και το βοηθούν να πετύχει τους σκοπούς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ