Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Οι υποστηρικτές

Συν-δημιουργούν το συναρπαστικό αναλαμβάνοντας ίσως το πιο άχαρο μέρος της διοργάνωσης, αυτό της κάλυψης των εξόδων που στην περίπτωση ενός αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανέρχονται σε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Στην ιστορία του Α.Ο.Θ. οι υποστηρικτές ήταν πολλοί και στήριζαν τον αγώνα τόσο χρηματικά όσο και υλικά. Το ταξίδι των 49 ετών και των χιλιάδων αγωνιστικών χιλιομέτρων έκαναν δίπλα στον όμιλο, εκτός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης της οποίας φέρει το όνομα το δικό μας Ράλλυ Δ.Ε.Θ., η Pirelli, η BMW Αδαμίδης, η Express Service, η E.K.O., ο Ο.Π.Α.Π., η ROTHMANS, η BMW Τρικαλιώτης, τα Ακίνητα Τζαμπάζης, οι Ζωοτροφές Τριανταφύλλου.

Σήμερα η παράδοση των μεγάλων υποστηρικτών συνεχίζεται με την Εταιρία Προμήθειας Φυσικού Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας, τα λιπαντικά RS200 και τα ελαστικά Maxxis να γιορτάζουν μαζί με την Δ.Ε.Θ. – Helexpo, γράφοντας το όνομά τους με χρυσά γράμματα στο επετειακό 50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Δίπλα σε αυτούς και για το σύνολο των αγώνων πολλές μικρές επιχείρησης, αθλητές-μηχανικοί-χορηγοί στήριζαν και στηρίζουν συμβάλλοντας ο καθένας με τον δικό του τρόπο στο συναρπαστικό που συμβαίνει από το 1966 έως και σήμερα το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το Ράλλυ Δ.Ε.Θ. είναι ίσως ο μοναδικός αγώνας, εκτός από το Ράλλυ Ακρόπολις, που απολαμβάνει την μαζική αποδοχή και υποστήριξη των μέσων ενημέρωσης. Περιοδικά, Εφημερίδες, Ραδιόφωνα, Τηλεόραση έδιναν και δίνουν τα μέγιστα με τους ανθρώπους του χώρου να εργάζονται για την προβολή του αγώνα εδώ και πολλές δεκαετίες. Σε αυτά τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης προστέθηκε την τελευταία δεκαετία το διαδίκτυο συμπληρώνοντας την προβολή προφέροντας άμεσα είδηση και εικόνα στον φίλαθλο.

Ο Α.Ο.Θ. είναι ένας, οι υποστηρικτές εκατοντάδες, αυτό το γεγονός δικαιολογεί από μόνο του το συναρπαστικό της υπόθεσης.


Χορηγός Επικοινωνίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ