Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Η συνέντευξη τύπου

Με το ενδιαφέρον να αυξάνεται ημέρα με την ημέρα πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του 50ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός».
Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα από εκπροσώπους του ειδικού τύπου και όχι μόνο, την συνέντευξη προλόγισε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 50ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. κ. Σταύρος Μαράτος κάνοντας μια σύντομη ιστορική αναδρομή του αγώνα από το 1966 έως και σήμερα.

Η Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, υφυπουργός εσωτερικών, επεσήμανε τις θετικές επιπτώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην κοινωνία αλλά και τα ευεργετήματα που απορρέουν από αυτόν σε θέματα κατασκευής και ασφάλειας των αυτοκινήτων της καθημερινότητας. 

Ο κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Δ.Ε.Θ. – Helexpo, ένθερμος υποστηρικτής, φίλος και οπαδός του αγώνα, επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την αμέριστη βοήθεια και την αφοσίωση της Δ.Ε.Θ. – Helexpo στο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Επιπροσθέτως ανέφερε το Λεύκωμα που αφορά στις 50 διοργανώσεις Ράλλυ Δ.Ε.Θ. μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή του όταν μίλησε για τον εκλιπόντα πρόεδρο του Α.Ο.Θ. Αντώνη Παρταλιό.

Ο κ. Federico Regola, Γενικός Διευθυντής της Αέριο Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας, μίλησε για τα 17 χρόνια που το Φυσικό Αέριο διευκολύνει την καθημερινότητά μας παρέχοντας σε όλους φθηνή και καθαρή ενέργεια. Ιταλικής καταγωγής ο κ. Regola δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην παρομοίωση της επετείου των 70 χρόνων Ferrari με την χρυσή 50η επέτειο του Ράλλυ Δ.Ε.Θ. συμπληρώνοντας πως η εμπλοκή της εταιρίας ως υποστηρικτής έχει μεταξύ άλλων και τον χαρακτήρα της αμφίδρομης σχέσης που θέλει να εδραιώσει με τον κόσμο, την πόλη και τους φορείς της. 

Ο κ. Σάββαςς Παπαντωνίου από τα λιπαντικά RS200 δεν μπόρεσε να μιλήσει καθώς η φόρτιση ήταν τόσο μεγάλη που οι λέξεις δεν έβγαιναν χωρίς τα δάκρυα.

Ο κ. Άκης Παπαδιαμάντης της εταιρίας ελαστικών Maxxis, μίλησε για την ιδιαίτερα θετική πορεία των ελαστικών Maxxis όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρα τα Βαλκάνια και πως ήταν αυτονόητη η υποστήριξη ενός αγώνα όπως το Ράλλυ Δ.Ε.Θ. στην επετειακή του μορφή.

Την συνέντευξη «έκλεισε» ο αλυτάρχης του αγώνα κ. Φώτης Χαρατάσος ο οποίος αφού εξήγησε την χάραξη, έδωσε το στίγμα που αυτήν την χρόνια έχει άρωμα Χολομώντα και εξήρε τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης διότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει επιλέγει σε αντίθεση με άλλες λέσχες να στηρίζει διαχρονικά τους θεσμούς, παραμένοντας ένας από τους πιο σημαντικούς πυλώνες σταθερότητας του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα Τέλος προέτρεψε τον κ. Regola και κατά επέκταση την εταιρία Αέριο Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας να χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικό αγώνα από την οργάνωση αυτοκίνητα κατανάλωσης φυσικού αερίου.

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης ευχαριστεί την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, την Τροχαία, τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Πολυγύρου αλλά και τα Μ.Μ.Ε. που φέτος ξεπέρασαν εαυτό προσφέροντας την μέγιστη δυνατή προβολή.

Η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου όταν και θα «μυρίσει» αγώνα η Νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ. με τον τεχνικό έλεγχο των αγωνιστικών να πραγματοποιείται από τις 10 π.μ. και μετά και την εκκίνηση του αγώνα στις 3 μ.μ.

Το συναρπαστικό ανήκει σε όσους το δημιουργούν και ο Α.Ο.Θ. σε καλεί να γίνεις συνιδιοκτήτης του συναρπαστικού 50ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.


Χορηγός Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ