Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Μεγαλώνει η οικογένεια των υποστηρικτών του 50oυ Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Η οικογένεια των υποστηρικτών του επετειακού 50ου Ράλλυ Δ.Ε.θ. μεγαλώνει ευχάριστα με την Maxxis International Hellas, την Ε.Π.Α. και την RS200.

Έτσι το 50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. χρησιμοποιεί και επισήμως λιπαντικά RS200, καθώς «έκλεισε» η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ του εκπροσώπου των λιπαντικών RS200, κου Βαλάση Παπαντωνίου και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Τα λιπαντικά RS200 δεν χρειάζονται ιδιαίτερη παρουσίαση καθώς κυριαρχούν στους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού παγκοσμίως.

Η Maxxis γίνεται νονός της έκτης και τελευταίας ειδικής διαδρομής του αγώνα «βαπτίζοντας» την ειδική που θa κρίνει την έκβαση του 50ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. «Power Stage Maxxis». Υπόψη πως η Γεώργιος Π. Παπαδιαμάντης Α.Ε. έχει έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και ξεκίνησε την πορεία της στον τομέα των ελαστικών - ζαντών το 1981. Το 1988, ξεκίνησε την εισαγωγή των ελαστικών MAXXIS τα οποία βρίσκονται σήμερα στην 9η θέση της παγκόσμιας κατάταξης κατασκευαστών ελαστικών, σύμφωνα με μετρήσεις του 2014.

Όσο για την Ε.Π.Α. πρόκειται για την νεοϊδρυθείσα Εταιρεία Προμήθειας Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε. η οποία έχει ως κύρια δραστηριότητα την προμήθεια και πώληση φυσικού αερίου. Την Ε.Π.Α. χαρακτηρίζουν έννοιες όπως ασφάλεια και σεβασμός, δυναμική και καινοτομία, έννοιες που προάγει και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. Έτσι το επετειακό 50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. είναι το πλέον κατάλληλο όχημα για την προβολή αυτών των χαρακτηριστικών.

Ο Α.Ο.Θ. και οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού καλωσορίζουν τις δύο εταιρίες στον υπέροχο κόσμο του πιο δυναμικού, πιο extreme σπορ του κόσμου. Στους αγώνες αυτοκίνητου Ράλλυ.






Το ThessBomb είναι χορηγός επικοινωνίας του 50ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ