Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Αυτό είναι το «τέλειο» γυναικείο στήθος

Ερευνητές από τη Μ. Βρετανία πραγματοποίησαν μια εκτεταμένη μελέτη και υποστηρίζουν ότι προσδιόρισαν με επιστημονικό τρόπο, ποιο είναι το τέλειο σχήμα του γυναικείου στήθους, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση που έκαναν στην επιστημονική επιθεώρηση Plastic and Reconstructive Surgery.
Στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 1.315 άνθρωποι (άντρες, γυναίκες και πλαστικοί χειρουργοί) οι οποίοι μέσα από εκατοντάδες φωτογραφίες γυναικείου στήθους, επέλεξε ο καθένας τους εκείνο το σχήμα που θεωρούσε “ιδανικό”.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι αυτό το σχήμα προσδιορίζεται από τον λόγο 55/45. Αυτό σημαίνει ότι το τέλειο γυναικείο στήθος είναι εκείνο στο οποίο το 55% του συνολικού του όγκου βρίσκεται κάτω από το όριο της θηλής και το υπόλοιπο 45% βρίσκεται πάνω από τη νοητή αυτή διαχωριστική γραμμή.



Και προτού υποβάλετε ενστάσεις, ως προς τη χρησιμότητα της έρευνας, εφόσον το πόσο όμορφο είναι το ανθρώπινο σώμα ή ένα μέρος του είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό στον καθένα, λάβετε υπόψη σας ότι σκοπός της έρευνας ήταν να βοηθηθούν οι πλαστικοί χειρουργοί σε όλο τον κόσμο, ώστε να προτείνουν λύσεις στις γυναίκες που επιθυμούν να αλλάξουν σχήμα και μέγεθος στο στήθος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ