Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Κατηγορούν την Δήμητρα Λιάνη για βανδαλισμό κατοικίας που νοίκιαζε

Η Χριστιανική Ενωση Νεανίδων κατηγορεί την Δήμητρα Λιάνη για βανδαλισμό κατοικίας που νοίκιαζε, σε ένα νέο επεισόδιο της μεταξύ τους δικαστικής διαμάχης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», στο επίκεντρο βρίσκεται ακίνητο που είχε μισθώσει κάποτε στην κ. Λιάνη η ΧΕΝ και η Ενωση προσέφυγε στο δικαστήριο, κατά της πρώην ενοικιάστριας και του εγγυητή, διεκδικώντας αποζημίωση, κάνοντας λόγο για βανδαλισμένο ακίνητο.

Η ταμίας της ΧΕΝ στην κατάθεσή της στο δικαστήριο στο οποίο εκδικάστηκε η αγωγή ανέφερε, σύμφωνα με την εφημερίδα:

«Η χρήση του σπιτιού έγινε από τον Νοέμβριο του 2006, αλλά αρχικά το ενοίκιο πλήρωνε η τεχνική εταιρεία που έφτιαχνε το δικό της σπίτι. Από το 2010 ανανεώσαμε με την ίδια. Η Δήμητρα Λιάνη ήταν συστηματικά δύστροπη στην καταβολή μισθωμάτων. Τον Νοέμβριο 2013 καταγγείλαμε τη μίσθωση λόγω μη πληρωμής των μισθωμάτων. Εκείνη, παρά την παρέλευση της προθεσμίας, δεν παρέδιδε το μίσθιο και ασκήσαμε αγωγή με την οποία πετύχαμε την αποβολή της τον Σεπτέμβριο 2014».

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του ακινήτου, η ταμίας της ΧΕΝ ανέφερε:

«Το μίσθιο ήταν σε χείριστη κατάσταση. Πρόκειται για κατοικία σε συγκρότημα στην Εκάλη γύρω στα 330 τ.μ. Οταν μπήκαμε μέσα, υπήρχε έντονη δυσοσμία, υγρασία παντού, έλειπαν καπάκια από τουαλέτες και γενικά ήταν ένα σπίτι βανδαλισμένο!». Η ταμία ανέφερε ότι μηχανικός εκτίμησε ότι το κόστος αποκατάστασης της ζημιάς ήταν πολύ μεγάλο και έτσι αποφασίστηκε να πουληθεί το ακίνητο. «Φυσικά, επειδή ήταν σε τέτοια κατάσταση πωλήθηκε σε χαμηλότερη τιμή. Για την ακρίβεια, πωλήθηκε στις 450.000 ευρώ, αντί 600.000 λόγω των ζημιών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Παραδόθηκε σε καλή κατάσταση»

Στενός φίλος και συνεργάτης της κ. Λιάνη έκανε λόγο για κατασκευαστικά προβλήματα του σπιτιού, ενώ τόνισε ότι το σπίτι παραδόθηκε σε καλή κατάσταση.

«Είχε θέμα με τα νερά. Για παράδειγμα, το μπαλκόνι δεν είχε τρόπο να φεύγουν τα νερά. Ηταν φραγμένα όλα γύρω με τσιμέντο και είχε μόνο ένα απλό σιφόνι. Φυσικά, όταν έβρεχε, όλα κατέληγαν να μπαίνουν ακόμη και μέσα στο σπίτι. Καταστράφηκαν πολλά προσωπικά της πράγματα. Εξαιτίας αυτής της κατάστασης το ακίνητο είχε πολλή υγρασία», είπε, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο».

«Το μίσθωμα ήταν 3.000 ευρώ τον μήνα και είχε προβλήματα. Πάντως, την ημέρα που παραδώσαμε το σπίτι δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς», ανέφερε ο ίδιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ