Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Εντυπωσίασε η Μ. Τσακίρη στο Παγκόσμιο Διάθλου. 9η η Σοφία Ράλλη στο Παγκόσμιο Ενόπλων

Σπουδαίες εμφανίσεις από τους Έλληνες χιονοδρόμους
  
Την μεγαλύτερη επίδοση στην ιστορία του ελληνικού διάθλου πέτυχε η Μαρία Τσακίρη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, που διεξάγετε στο Μπρέζνο της Σλοβακίας, έως και αύριο Τρίτη (28/02). Μια διάκριση που την καθιερώνει σε παγκόσμιο επίπεδο, στην κατηγορία της.  

Στο αγώνισμα των 12,5 χλμ. η νεαρή πρωταθλήτρια της χιονοδρομίας, με αλάνθαστη σκοποβολή και χρόνο 40:44,7 τερμάτισε στην 18η θέση ενώ αναρριχήθηκε στην 7η θέση της συνολικής βαθμολογίας του αγωνίσματος ατομικής χρονομέτρησης και στην 15η της γενικής κατάταξης.

Στο αγώνισμα των 7,5 χλμ. η Δραμινή αθλήτρια αν και είχε σχεδόν άριστες βολές (1 άστοχη) δεν ήταν τόσο καλή στο σκι με αποτέλεσμα να τερματίσει 43η με χρόνο 24:02,5.
Στο αγώνισμα της καταδίωξης 10 χλμ. η Μαρία ήταν και πάλι αλάνθαστη στις βολές και με χρόνο πίστας 29:21,6 τερμάτισε στην 40η θέση.


9η η Ράλλη στο Παγκόσμιο Ενόπλων

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Σοφία Ράλλη, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων (CISM). Η Ελληνίδα πρωταθλήτριας της χιονοδρομίας κατέλαβε την 9η θέση στο Σότσι της Ρωσίας, στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης.
Είχε συνολικό χρόνο 1:46,22 και 65,35 βαθμούς FIS, επίδοση που της βελτιώνει τη διεθνή της βαθμολογία.

Στο ίδιο αγώνισμα της κατηγορίας αντρών ο Γιώργος Στοΐδης τερμάτισε 15ος με συνολικό χρόνο και 1:49,20 και 154,71 βαθμούς FIS. O Νίκος Τζιόβας δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα. Την ελληνική αποστολή συνόδεψε ο Δημήτρης Αβανίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ