Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Στις κορυφαίες του κόσμου, στο δίαθλο, η νεάνιδα Μαρία Τσακίρη από την Δράμα

Εντυπωσιακή εμφάνιση στο IBU CUP 3, στην Σλοβενία
Μια από τις καλύτερες νεάνιδες αθλήτριες στον κόσμο αποτελεί πλέον η Μαρία Τσακίρη, ύστερα και από τα αποτελέσματα στους αγώνες διάθλου του Junior IBU CUP 3.
Αγώνες που ολοκληρώθηκαν στην Ποπλιούκα της Σλοβενίας (27-29/01).

Στη γενική κατάταξη η Μαρία βρίσκεται στην 13η θέση, μοναδικό γεγονός στα χρονικά της Ελληνικής χιονοδρομίας, υποσκελίζοντας αθλήτριες από προηγμένες χιονοδρομικά χώρες.

Την πρώτη ημέρα των αγώνων, στο αγώνισμα του Single relay, η πρωταθλήτρια του διάθλου από την Δράμα τερμάτισε μαζί με τον Νίκο Τσουρέκα στην 11η θέση με συνολικό χρόνο 49:112,8 για την ομάδας μας.

Στο αγώνισμα των 7,5 χλμ. -που ακολούθησε- η αθλήτριά μας τερμάτισε στην 24η θέση με χρόνο 25:09,8 και 2 άστοχες βολές, ενώ την τελευταία μέρα της διοργάνωσης, στο ίδιο αγώνισμα, με χρόνο 24:29,9 και μια άστοχη βολή κατετάγη 14η.

Ήταν μια εξαιρετική παρουσία και στις λεπτομέρειες έχασε μια θέση στις έξι πρώτες, αλλά εδραίωσε τη θέση της στην παγκόσμια ελίτ του αθλήματος.

Στους εφήβους ο Νίκος Τσουρέκας μαζί με τον Παναγιώτη Παπάση είχαν πολύ καλή παρουσία και έδειξαν σημαντική αγωνιστική βελτίωση, σε σχέση με τους αντίστοιχους αγώνες του Δεκεμβρίου 2016.

Οι καλύτερες θέσεις τους ήταν η 60η (31:57,4 και 2 άστοχες βολές) για το Νίκο Τσουρέκα και η 71η (33.08,4 και 2 άστοχες βολές), για τον Παναγιώτη Παπάση, στο αγώνισμα των 10 χλμ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ