Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Με Ενρίκε και Πρίγιοβιτς στη Λάρισα

Η επόμενη στάση στη συνεχή πορεία ανόδου του ΠΑΟΚ είναι στη Λάρισα. Μετά τις νίκες σε Γιάννενα, Αγρίνιο, ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το τρία στα τρία on the road και να βελτιώσει κι άλλο τη βαθμολογική του θέση στη Super League.

Εκπτώσεις που σε ορισμένα είδη φθάνουν έως και το 90% ξεκίνησαν στα PAOK FC Official Stores.

Η Τρίτη ήταν η μοναδική μέρα που ο Βλάνταν Ίβιτς είχε τη δυνατότητα να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές του και να ετοιμάσει την ομάδα για την αναμέτρηση με τη Λάρισα. Το πρόγραμμα της προπόνησης αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και τις στημένες φάσεις.

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο, ο Τζάλμα Κάμπος υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε ότι έχει μυική κάκωση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά. Ο παίκτης έχει ξεκινήσει θεραπείες, θα επαναξιολογείται συνεχώς και η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού του. Ο Δημήτρης Πέλκας συνέχισε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και κινησιοθεραπείας στην πισίνα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του. Σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά κι ο Πέντρο Ενρίκε . Αναλυτικά οι 19 παίκτες είναι οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Μάτος , Κίτσιου , Δεληγιαννίδης , Λέοβατς , Μαλεζάς , Βαρέλα , Κρέσπο , Κάνιας , Τσίμιροτ , Χαρίσης , Κάτσε , Σάκχοφ , Μπίσεσβαρ , Μυστακίδης , Κουλούρης , Ενρίκε , Πρίγιοβιτς .


paokfc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ