Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

«Κάθε τέλος, μια αρχή...»

Πολυτίμη Debut Album
σε μουσική Ζωής Τηγανούρια
Μια νέα δυναμική Soul-Pop ερμηνεύτρια και ηθοποιός έρχεται στη δισκογραφία, η Πολυτίμη.!

Το πρώτο τραγούδι του album με τίτλο «Όνειρα κομμάτια», σε μουσική Ζωής Τηγανούρια και στίχους Μαρκέλλας Σελιανίτου, αψηφά το γκρίζο της εποχής και δίνει μια αισιόδοξη νότα στις μέρες που διανύουμε.
Τη μουσική του δεύτερου τραγουδιού με τίτλο «Κάτι έχει αλλάξει», υπογράφει ο ιδιόρρυθμος συνθέτης Στέλιος Γενεράλης σε στίχους Μαρκέλλας Σελιανίτου, σε ένα νεανικό ερωτικό τραγούδι που πρόκειται  για την ελληνική εκδοχή του «My Sister Mirror».
Το άλμπουμ ολοκληρώνεται με το special track «My Sister Mirror», αυτή τη φορά σε μουσική και αγγλόφωνους στίχους Στέλιου Γενεράλη, όπου ακούμε την ερμηνεύτρια  σε ένα άκρως αισθησιακό και σκοτεινό soul-pop τραγούδι.

Την Πολυτίμη μας συστήνει η μουσικοσυνθέτης Ζωή Τηγανούρια, που συνεχίζει να μας εκπλήσσει με το να ανακαλύπτει νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες, γράφοντας όμορφα τραγούδια (με το γνωστό πλέον ιδιαίτερο χρώμα της) και προβάλλοντας τους στο ιδιαίτερο κοινό της. Υπενθυμίζει έτσι στο κόσμο, πόσο σημαντική είναι η στήριξη του στα νέα ταλαντούχα παιδιά.

Η Πολυτίμη, πραγματικά «πολύτιμη», μιας και θέτει υψηλά τον ερμηνευτικό  πήχη στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Κυκλοφορεί διαδικτυακά από τη Zoe Music Ltd.

Ακούστε το  «Όνειρα κομμάτια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ