Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Η πιο δημοφιλής VR εφαρμογή του 2016 για το Samsung Gear VR

Δεν είναι τυχαίο που το συγκεκριμένο βίντεο 360 μοιρών, δημιούργησε τόσους οπαδούς ανά την υφήλιο! Έχει τα περισσότερα downloads και reactions στο Samsung VR, καθιστώντας το «The Beginning» την πιο δημοφιλή VR εφαρμογή του έτους για τους χρήστες του Gear VR.

Η εταιρεία παραγωγής Singularity Lab, από το Καζακστάν παρακαλώ, κατάφερε να φτιάξει ένα βίντεο στο οποίο αποθανατίζεται ολόκληρη η ζωή αυτού του πλανήτη: από το λεγόμενο Bing Bang, μέχρι τον κόσμο που γνωρίζουμε σήμερα.

Παρακολουθήστε – με Μάσκα Εικονικής Πραγματικότητας αν διαθέτετε – ένα promo της VR εφαρμογής που εντοπίσαμε στο διαδίκτυο:



Χρησιμοποιούμε ως πλατφόρμα προβολής των 360 VR βίντεο το YouTube. Αν παρακολουθείτε τα βίντεο σε Desktop PC, ανοίξτε την σελίδα μέσω chrome, και περιηγηθείτε στο χώρο του βίντεο, είτε με τα βέλη που εμφανίζονται πάνω αριστερά στην οθόνη, είτε σύροντας το ποντίκι του υπολογιστή (με πατημένο το αριστερό πλήκτρο) πάνω στην οθόνη του βίντεο. Εναλλακτικά, αν βλέπετε το βίντεο μέσω κινητού τηλεφώνου ή ταμπλέτας, ανοίξτε το βίντεο στο app του Youtube, και αλλάξτε οπτική γωνία του βίντεο αλλάζοντας απλά τη θέση του κινητού ή της ταμπλέτας (η συσκευή πρέπει να διαθέτει Γυροσκόπιο).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ