Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Τα νέα iPhone θα φαίνονται και θα είναι... Samsung!

Ναι! Τα νέα iPhone της Apple θα φαίνονται και θα είναι... Samsung! Θα "φαίνονται", όσον αφορά την τελειότητα της εικόνας των οθονών Amoled και θα "είναι", αφού αυτές οι οθόνες θα κατασκευάζονται από την Samsung Display!

Η Apple, για τα τρία νέα της iPhone, με διαστάσεις: 4,7, 5,5 και 5,8 ίντσες, θα έχει προμηθευτή την θυγατρική εταιρεία της Samsung, Samsung Display που αποτελεί και έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές οθονών στην βιομηχανία των smartphones. 

Πιο ειδικά, πηγές της αγοράς της Ταϊβάν λένε ότι για το επόμενο iPhone με οθόνη 5,8 ιντσών τεχνολογίας AMOLED, η Apple θα προτιμήσει να έχει την Samsung Display ως την μοναδική εταιρεία που θα την εφοδιάζει με το συγκεκριμένο εξάρτημα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η εταιρία θα προμηθεύει περίπου 20 εκατομμύρια AMOLED πάνελ ανα μήνα. Τα άλλα δύο νέα μοντέλα iPhone θα φέρουν οθόνη τεχνολογίας TFT-LCD και όπως φαίνεται και τα τρία μοντέλα θα παρουσιαστούν το δεύτερο μισό του νέου έτους.

Επίσης, οι αποστολές AMOLED οθονών για το iPhone των 5,8 ιντσών αναμένεται να φθάσουν περίπου τις 70 εκατομμύρια μονάδες. Στο σημείο αυτό να συμπληρώσουμε πως ξεκινούν την παραγωγή σε μικρά νούμερα από τον Μάρτιο του 2017 για να την εντείνουν αργότερα στο μεσοδιάστημα Μαΐου-Ιουνίου του επόμενου έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ