Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Μητσοτάκης: Μείωση του ΕΝΦΙΑ 30% - Μείωση του φόρου εισοδήματος

Στο τέλος του 2016 οι Ελληνίδες και οι Ελληνες έχουμε το θλιβερό προνόμιο να είμαστε ο πιο απαισιόδοξος λαός της Ευρώπης», γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε άρθρο του
στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, ενώ υπόσχεται μειώσεις φόρων.

«Η σημερινή κυβέρνηση υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες. Δεν υπήρξε πολίτης και κοινωνική ομάδα που δεν κορόιδεψε, ψέμα που δεν είπε. Για να φέρει εν τέλει πρόσθετες επιβαρύνσεις, δέσμευση για λιτότητα για πολλά ακόμα χρόνια, υποβάθμιση σε κάθε τομέα του κράτους και της δημόσιας ζωής. Η σημερινή κυβέρνηση έχει μετατρέψει τη δική της αποτυχία σε αποτυχία της χώρας. Αυτό είναι μια επικίνδυνη αντίληψη που πρέπει να ανατρέψουμε. Είναι δική της αποτυχία, όχι των Ελλήνων», αναφέρει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνει πως: «Για να αναπνεύσουν η οικονομία, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις. Για να απελευθερωθούν πόροι και να αυξηθεί το διαθέσιμο εισόδημα πολιτών και επιχειρήσεων που θα αναζωογονήσει την οικονομία. Δέσμευσή μας είναι να προχωρήσουμε άμεσα στη μείωση του φόρου εισοδήματος από το 29% στο 20% μέσα σε δύο χρόνια. Στη μείωση του συντελεστή φορολόγησης μερισμάτων από το 15% στο 5% και σε μείωση του ΕΝΦΙΑ, κατά 30% μέσα σε δύο χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ