Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Η ερώτηση για την προσωπική της ζωή έφερε σε δύσκολη θέση τη «Βουλίτσα» από τη Μουρμούρα

Η συμπαθέστατη Ελένη Κοκκίδου, η Βουλίτσα από τη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, βρέθηκε στο Πρωινό της Τρίτης. Μετά από τη συγκλονιστική της εξομολόγηση για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που πέθαναν ερωτευμένοι με μία μέρα διαφορά, η Φαίη Σκορδά ρώτησε την ηθοποιό αν υπάρχουν, τελικά, αυτοί οι μεγάλοι έρωτες.
«Οι άνθρωποι που ζουν χρόνια μαζί αρμονικά -χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα τσακωθούν ή δεν θα έχουν εντάσεις- τους δένει κάτι πάρα πολύ βαθύ», απάντησε. Όταν η Φαίη έκανε την ερώτηση λίγο πιο προσωπική, η Ελένη Κοκκίδου δεν έκρυψε την αμηχανία της.

Φαίη: Τον έχετε ζήσει εσείς αυτόν τον έρωτα; Σας έχει τύχει;
Ελένη: Τον έχω ζήσει, ναι.
Φαίη: Έτσι, τόσο δυνατό;
Ελένη: Ναι.
Φαίη: Και γιατί τον αφήσατε;

Ελένη: Υπήρχαν κάποια θέματα νευρολογικής φύσεως. Όχι… Εντάξει, είναι λίγο προσωπικό λίγο αυτό. Υπήρχε μία ένταση που είχε σχέση με την ελευθερία μου. Δεν είχα την ελευθερία που ήθελα και γι’ αυτό το σταμάτησα. Ήθελα πάντα να είμαι ένας άνθρωπος που να μην λογοδοτεί στον άλλον. Η ελευθερία μέσα στη σχέση ήταν για μένα κάτι πολύ σημαντικό. Επίσης το απαιτώ και για τον άλλον αυτό. Ποτέ δεν θα μουρμουρίσω, παρότι είμαι άνθρωπος της τηλεοπτικής Μουρμούρας. Δεν μπορώ, θέλω να είναι τα πράγματα από επιλογή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ