Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Η ερωμένη του Χίτλερ, Εύα Μπράουν, γυμνή

Μια νεαρή γυναίκα χαλαρώνει κάτω από τον καυτό ήλιο, εκθέτοντας τις καμπύλες της στο φωτογραφικό φακό. Ένας συλλέκτης όμως από την Αυστρία ισχυρίζεται ότι η γυναίκα στις φωτογραφίες δεν είναι άλλη από την Εύα Μπράουν, η ερωμένη του Αδόλφου Χίτλερ.

«Σε μια απομονωμένη παραλία στη Λίμνη Wolfgang, Αύγουστος 1943» αναγράφεται στο πίσω μέρος της μίας φωτογραφίας, ενώ στη δεύτερη «Ένα στιγμιότυπο. Μια όμορφη μέρα στην Black Lake». Μάλιστα στην ακτή μπορεί να δει κανείς και ένα λευκό παπούτσι, όμοιο με αυτό που φόραγε η Εύα Μπράουν σε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στο τουριστικό θέρετρο του Χίτλερ στη λίμνη Koenigsee.



«Έχω μελετήσει όλες τις φωτογραφίες της Εύας Μπράουν. Καταλαβαίνεις ότι είναι σίγουρα αυτή» λέει στην εφημερίδα Bild ο 30χρονος συλλέκτης Bernard S. Όπως αναφέρει η Daily Mail αγόρασε τις φωτογραφίες από τον Stefan Kreuzmayr, έμπορο αντικών στο Σάλτσμπουργκ.

«Μια γυναίκα ήρθε στο κατάστημά μου πριν εννιά χρόνια, κρατώντας ένα κουτί γεμάτο φωτογραφίες. Τις είχε βρει σε μια αντίκα και μου είπε ότι σε δύο φωτογραφίες ήταν η Εύα Μπράουν» είπε στη Bild ο Kreuzmayr.

Τον Αύγουστο του 1943, όταν τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, η Εύα έμενε στο θέρετρο που της είχε διαθέσει ο εραστής ο Αδόλφος Χίτλερ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ