Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Σκοτ Ίστγουντ: Οι παπαράτσι με έβγαλαν σαν "λιγούρη"

Ο γιος του ηθοποιού/σκηνοθέτη που εθεάθη σε παιχνίδια στο νερό με όμορφη συνοδό αγνώστων λοιπών στοιχείων, αναρωτιέται: "Δεν μπορεί ένας άνδρας να έχει έναν αθώο νεροπόλεμο με την ησυχία του;"
Ο Σκοτ Ίστγουντ ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και διαγράφει λαμπρή καριέρα στο Χόλιγουντ. Πέραν όμως των καλλιτεχνικών του δραστηριοτήτων, υπάρχουν και οι δημοσιογράφοι που τον κυνηγούν για μια στιγμή από την προσωπική του ζωή. Το τελευταίο διάστημα ο Ζεν Πρεμιέ βρίσκεται στην Αυστραλία, όπου και απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι να παίζει στη θάλασσα με μια γυναίκα.

"Ευχαριστώ τους παπαράτσι του Σίδνεϊ που προσπαθώντας να συλλάβουν μια πιο παιχνιδιάρικη πλευρά μου, με έβγαλαν σαν κανονικό λιγούρη. Δεν μπορεί ένας άνδρας να έχει έναν αθώο νεροπόλεμο με την ησυχία του;" σημειώνει πλάι στην επίμαχη φωτογραφία όπως την ανάρτησε στο instagram και προσθέτει: "Τουλάχιστον, την επόμενη φορά αφήστε με να βάλω τη γλώσσα στη θέση της".





Ο ηθοποιός βρίσκεται στο νότιο ημισφαίριο για τις ανάγκες της νέας ταινίας, Pacific Rim 2, στην οποία και πρωταγωνιστεί. Αυτός είναι και ο λόγος που ο γιος του κινηματογραφικού καουμπόι πέρασε την ημέρα των Ευχαριστιών μακριά από την οικογένεια, παρατηρώντας καγκουρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ