Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Παρουσίαση MITEF Greece Startup Competition

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου στο PATRAS SCIENCE PARK
Πάτρα, 31.10.16 - Το MIT Enterprise Forum Greece σε συνεργασία με το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών (Patras Science Park) και το Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ) στην Πάτρα, σας προσκαλούν στην ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του διαγωνισμού MITEFGreece Startup Competition, τη Τρίτη, 8 Νοεμβρίου, στις 12:30, στην Αίθουσα Συνεδρίων του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών (1ος όροφος). Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας και ερευνητών, σχετικά με το νέο διαγωνισμό.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι η Μαρίνα Χατσόπουλος, Angel Investor & Entrepreneur, που θα αναλύσει τις σημαντικότερες παραμέτρους για τη χρηματοδότηση μιας νεοφυούς επιχείρησης. Επιπλέον ο Αλέξανδρος Μανιατόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, της εταιρίας Yodiwo και ο Χρήστος Αλεξάκος, συνιδρυτής της εταιρείας InSyBio που αναδείχθηκαν νικήτριες στο διαγωνισμό MITEF Greece Startup Competition 2016 καθώς και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρος του MIT Enterprise Forum Greece, θα ενημερώσουν το κοινό σχετικά με το φετινό διαγωνισμό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τους.

O διαγωνισμός MITEF Greece Startup Competition, που διεξάγεται για τρίτη φορά στη χώρα μας από το MIT Enterprise Forum Greece, στοχεύει στο να συμβάλει ουσιαστικά στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων, που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών.

Οι αιτήσεις στο διαγωνισμό γίνονται μέσω της πλατφόρμας mitefcompetition.org, θα ξεκινήσουν από τις 28 Οκτωβρίου, 2016 και θα λήξουν τα μεσάνυχτα στις 20 Δεκεμβρίου, 2016. Τον Ιανουάριο, 2017, οι κριτές θα επιλέξουν τις πρώτες 25 ομάδες, που θα περάσουν στο δεύτερο στάδιο.

Αν έχετε ένα νέο καινοτόμο προϊόν ή υπηρεσία, λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό, θα έχετε την ευκαιρία να αντλήσετε σημαντικές γνώσεις και έμπρακτη καθοδήγηση, που θα οδηγήσουν την επιχείρησή σας στο επόμενο στάδιο δράσης, καθώς και να συναγωνισθείτε με τους κορυφαίους εκπροσώπους της νεοφυούς Ελληνικής τεχνολογικής επιχειρηματικότητας. Τελικός στόχος είναι η ανάδειξη και βράβευση ταλαντούχων και φιλόδοξων ελληνικών ομάδων καθώς και η προβολή τους διεθνώς μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum. Παράλληλα, οι νικητές θα κερδίσουν έπαθλα που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εταιρίας τους στα επόμενα βήματά της. Ο διαγωνισμός θα ακολουθήσει τα πρότυπα και τις καλές πρακτικές αντίστοιχων διαγωνισμών, που πραγματοποιεί το MIT Enterprise Forum στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες.

Πληροφορίες θα δημοσιεύονται και στην ιστοσελίδα και τα social media του ΜΙΤΕF Greece.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά προαπαιτείται εγγραφή στο σύνδεσμο: Funding your Startup

Για περισσότερες πληροφορίες
MIT Enterprise Forum Greece: Χριστίνα Κάλλη - 210 7211034
Επιστημονικό Πάρκο Πατρών (Patras Science Park): Μαρία Τσάμη - 2610 911 550



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ