Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

«Μην φοράς κοντά, γιατί έχω αίμα μέσα μου και δεν αντέχω» - Το sms του προπονητή σε ανήλικη αθλήτρια που τον «καίει»!

Τον προπονητής της για σεξουαλική παρενόχληση κατήγγειλε στην αστυνομία νεαρή αθλήτρια, η οποία δεχόταν συστηματικά προτάσεις από τον ίδιο για να κάνουν σεξ.

Στον αστυνομικό σταθμό Στροβόλου οδηγήθηκε η νεαρή αθλήτρια η οποία μεταξύ άλλων κατήγγειλε πως ο προπονητής της επεδείκνυε παρόμοια συμπεριφορά και σε συναθλήτριές της. Η νεαρή αθλήτρια στην κατάθεσή της αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά, διαπιστώνοντας δυστυχώς και κάλυψη του γνωστού προπονητή από τη διοίκηση της ομάδας.

Σύμφωνα με άρθρο του “Πολίτη” και του αρθρογράφου Μανώλη Καλατζή η νεαρή αθλήτρια περιέγραψε στην καταγγελία της, περιστατικό το οποίο συνέβη κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ ανδρών, τον οποίο παρακολουθούσε η ίδια με τον προπονητή της.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο προπονητής της προέβη σε διάφορες κινήσεις προκείμενου να την αγγίξει, έτσι αρχικά ακούμπησε στους γλουτούς της και στη συνέχεια άρχισε να τη ρωτά αν έχει κάποια σχέση με αγόρι και τι κάνουν όταν είναι μόνοι τους.

Σύμφωνα με τη νεαρή ο προπονητής με αυτό τον τρόπο άδραξε την ευκαιρία για να τη ρωτήσει όπως ανέφερε και η ίδια στην καταγγελία της: «αν κάνω σεξ και πόσο καιρό έχω να κάνω, αν μου λείπει κ.λπ.».

Στη συνέχεια ο προπονητής, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της αθλήτριας, φέρεται να της ζήτησε να κάνουν σεξ, και όταν εκείνη του απάντησε αρνητικά, εκείνος έμεινε έκπληκτος γιατί, όπως ισχυριζόταν, είχε πείρα στο να ικανοποιεί πολλές γυναίκες μαζί.

Εκτός από αυτό το περιστατικό η νεαρή κοπέλα αναφέρθηκε στην καταγγελία της και σε άλλο περιστατικό, το οποίο συνέβη μετά από προπόνηση, όταν ο άνδρας αποφάσισε να της στείλει ένα sms στο οποίο έγραφε: «μαζί μου να μην φοράς κοντά, γιατί έχω αίμα μέσα μου και δεν αντέχω».

Μετά και από αυτό το περιστατικό η αθλήτρια αποφάσισε να μιλήσει για τα όσα της είχαν συμβεί στον πατέρα της, ο οποίος αμέσως απευθύνθηκε στη διοίκηση της ομάδας.

Όταν ενημερώθηκε και η διοίκηση της ομάδας δεν υπήρξε καμία ιδιαίτερη ανταπόκριση. Αφού ο προπονητής έδωσε κάποιες εξηγήσεις που δεν έπειθαν, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η αθλήτρια ήταν εκείνη που τον παρενοχλούσε.

Εκτός όμως από την ίδια ο προπονητής φέρεται να παρενοχλούσε και άλλες συναθλήτριές της.

Σύμφωνα με την καταγγελία σε ένα περιστατικό κατά το οποίο μια συναθλήτριά της έπαθε τράβηγμα κατά την προπόνηση, ο προπονητής τους αντί να ασχοληθεί με το πρόβλημα της διερωτήθηκε «πόσο σεξ έκανε για να πάθει τράβηγμα στους προσαγωγούς;».

Σε άλλη περίπτωση 17χρονης αθλήτριας, ο προπονητής της, τη “συμβούλεψε” πως δεν χρειάζεται να προστατεύει τη παρθενιά της, η οποία είναι σαν μια κλωστή και δεν θα είχε πρόβλημα αν έκανε σεξ.

Αν και ο προπονητής φέρεται να αρνείται τα πάντα, οι αθλήτριες έχουν ισχυρά στοιχεία που τον ενοχοποιούν, όπως γραπτά μηνύματα που τους έστελνε, σημαντικές μαρτυρίες καθώς και περιστατικά τα οποία έγιναν ενώπιον πολλών ατόμων.

Όσο βέβαια και αν κάποιοι στο παρασκήνιο προσπαθούν να αποσιωπήσουν το γεγονός, αναμένεται σύντομα να υποβληθούν και άλλες καταγγελίες κατά του προπονητή που φέρεται να τον “καίνε”.

newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ