Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την αιματηρή επίθεση στο Κορδελιό

Το ενδεχόμενο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ ατόμων που εμπλέκονται σε κυκλώματα της νύχτας, εξετάζει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ως πιθανό κίνητρο για το μαφιόζικο χτύπημα που έγινε, χθες το βράδυ, έξω από γυμναστήριο στο Κορδελιό.

Στο πλαίσιο αυτό, εκτιμάται ότι η επίθεση, κατά την οποία τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα -δύο Έλληνες και δύο ομογενείς από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης- είχε προειδοποιητικό χαρακτήρα.

Ήδη, αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής ερευνούν αν τα θύματα έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για υποθέσεις που συνδέονται με τη νύχτα.

Η αιματηρή επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 7.20 το απόγευμα επί της οδού Θεοδωρίδη, όταν δύο άγνωστοι, που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και φορούσαν κράνη, πλησίασαν το γυμναστήριο, έξω από το οποίο βρίσκονταν εκείνη την ώρα τα τέσσερα θύματα (ηλικίας 18 έως 35 ετών).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο εναντίον τους, με συνέπεια να τους τραυματίσει. Αμέσως μετά, η μηχανή ανέπτυξε ταχύτητα και χάθηκε στους γύρους δρόμους, ενώ από το σημείο περισυνελέγησαν επτά κάλυκες.

Τρία από τα θύματα φέρουν τραύματα στα πόδια και ο τέταρτος στην πλάτη. Αφού διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Από την εξέτασή τους αναμένεται να προκύψουν στοιχεία που θα συμβάλλουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης και θα οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.


ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ