Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΠΑΟΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ!

Ο Δικέφαλος φτερούγισε ψηλά απέναντι στην Σλόβαν Λίμπερετς, η αλήθεια είναι με αρκετή δόση τύχης, αλλά και αποφασιστικότητας προς το τέλος το ματς.
 Μπορεί η ομάδα του Ίβιτς να βρέθηκε από το 41ο δευτερόλεπτο με την πλάτη στον τοίχο, όταν αιφνιδιάστηκε και μπήκε πίσω στο σκορ από γκολ του Κομλιτσένκο, ευτύχησε όμως να ισοφαρίσει σύντομα, όταν ο Ροντρίγκεζ κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε στο 10΄ ο Κλάους, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να διαχειριστεί το παιχνίδι και έσφιξε λίγο προς τα πίσω για να μη δεχτεί άλλο γκολ. Οι επιθετικοί του έβγαιναν με αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να μπορούν να πετύχουν την ανατροπή.
Η είσοδος των Μυστακίδη αρχικά και Τιάμ στη συνέχεια, έκανε πιο επιθετικό τον Δικέφαλο με το σωτήριο γκολ να έρχεται στο 82ο λεπτό από τον Αθανασιάδη με υπέροχη κεφαλιά μετά από σέντρα-ασίστ του Λέοβατς.
Νωρίτερα, η Σλόβαν είχε δοκάρι στο 76ο λεπτό τρομάζοντας τον ΠΑΟΚ και τους... τηλεθεατές που έβλεπαν το ματς από την τηλεόραση στην Ελλάδα. Οι μόνοι που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν ήταν οι περίπου 1500 οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης που βρέθηκαν στην κερκίδα του τσέχικου γηπέδου!
Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις όταν ο Ντουμπράβκα κατέβηκε για ένα κόρνερ και στην κόντρα επίθεση το τέρμα του ήταν ανυπεράσπιστο, αλλά ο Γκάρι Ροντρίγκες... κατάφερε να αστοχήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ