Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ίβιτς: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη»

Ο Βλάνταν Ίβιτς μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 επί της Λίμπερετς τόνισε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε μία πολύ σημαντική νίκη, ενώ εξέφρασε τις απορίες του σε σχέση με όσα ειπώθηκαν για τις ασθένειες των Τσέχων.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, τρεις βαθμοί, για αυτό ήρθαμε εδώ. Πήραμε καλό αποτέλεσμα, είναι καλό για την συνέχεια. Τέτοιες νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα και εμείς θα εκμεταλλευτούμε αυτό το τρίποντο που πήραμε σήμερα και ενώ δεν ήμασταν τόσο καλοί. Δεν διαφωνώ με εσάς, πιστεύω πως υπήρχε αρκετή κούραση, έχουμε παίκτες που παίζουν πολλά παιχνίδια, ο αντίπαλος είχε φρεσκάδα και δεν μπορώ να καταλάβω αυτό με τις αρρώστιες που έλεγαν... Πιστεύω ότι ήταν πιο φρέσκοι από εμάς, είχαν τα τρεξίματα που δεν είχαμε εμείς στο δεύτερο μέρος», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και ρωτήθηκε για το γκολ στο 40ο δευτερόλεπτο:

«Ήταν λάθος στιγμής, δεν είχαμε σωστές αμυντικές θέσεις και δεχτήκαμε αυτό το γκολ, πρέπει να προσέξουμε στο μέλλον για να μην συμβεί αυτό ξανά».

Όταν ρωτήθηκε αν ο ΠΑΟΚ ήταν τυχερός, είπε: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές παίζεις καλά, δημιουργείς και δεν κερδίζεις. Κάποιες άλλες φορές κάνεις λίγες ευκαιρίες και κερδίζεις. Στο ποδόσφαιρο το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα, κακά τα ψέματα όλοι θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά και τέτοιες νίκες έχουν μεγάλη αξία».

Για τα γκολ του Αθανασιάδη, σημείωσε: «Σίγουρα θα τον βοηθήσουν, ο κάθε επιθετικός που σκοράρει παίρνει αυτοπεποίθηση, ο Κλάους δουλεύει, κάνει μεγάλη προσπάθεια και σήμερα μας έφερε τρεις βαθμούς. Περιμένουμε τα γκολ από τον Στέφανο».

Τέλος αναφέρθηκε στη νίκη της Φιορεντίνα με 5-1 επί της Καραμπάγκ: «Μετά τα επόμενα δυο ματς μπορεί να ξεκαθαρίσει μπορεί και όχι. Έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια, εμείς βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Την επόμενη αγωνιστική παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα. Η Φιορεντίνα έχει παίκτες κλάσης που κοστίζουν πολλά εκατομμύρια. Δεν μας περιμένει εύκολο έργο, ούτε εκεί, ούτε στην Καραμπάγκ. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και εκεί, όπως ήταν και αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ