Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Διαμαρτυρία φορτηγατζήδων για τη σήμανση και τις κακοτεχνίες του δρόμου στο λιμάνι Θεσσαλονίκης!

Την Πύλη 16 του λιμανιού της Θεσσαλονίκης στην περιοχή του Καλοχωρίου, απέκλεισαν συμβολικά το πρωί, οδηγοί φορτηγών, διαμαρτυρόμενοι για την κακή κατάσταση του οδοστρώματος και την έλλειψη οδοσήμανσης...

Η κατάσταση στο σημείο χειροτέρεψε τα τελευταία χρόνια εξαιτίας και των έργων που γίνονται στην αερογέφυρα της Λαχαναγοράς. Ούτως ή άλλως, από παλιά υπήρχε πρόβλημα στο οδόστρωμα και τη σήμανση, κατήγγειλαν εκπρόσωποι των οδηγών, οι οποίοι ζητούν από το 2013 τη συντήρηση του δρόμου. Υποστήριξαν ότι εξαιτίας της κατάστασης, πρόσφατα υπήρξαν ατυχήματα, ευτυχώς όχι θανατηφόρα.

Οι διαμαρτυρόμενοι παραχώρησαν επιτόπου συνέντευξη Τύπου στα μαζικά μέσα ενημέρωσης, για να αναδείξουν το πρόβλημα και έλυσαν την κινητοποίηση. «Εάν δεν γίνει ο δρόμος και δεν μπουν πινακίδες, θα επανέλθουμε ακόμη πιο δυναμικά, διότι έρχεται και ο χειμώνας, θα έχει βροχές, δεν είναι δυνατόν να νιώθουμε μη ασφαλείς και οι οδηγοί, αλλά και ιδιώτες που διέρχονται από αυτό το σημείο» δήλωσε ο εργασιακός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνδικάτων Εργατοϋπαλλήλων Μεταφοράς Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ