Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Έκαναν σεξ ολόγυμνοι πάνω σε καπό αυτοκινήτου στη μέση του δρόμου

Μια 18χρονη κοπέλα τους έκανε τσακωτούς και τους τράβηξε βίντεο, το οποίο όμως «κατέβασε» το Facebook

Με ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθε αντιμέτωπη μία 18χρονη Βρετανίδα την ώρα που επέστρεφε το βράδι σπίτι από την εργασία της, αφού βρέθηκε μπροστά σε ένα μεσήλικο ζευγάρι που έκανε σεξ ολόγυμνο στη μέση του δρόμου, πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Λίνκολνσαϊρ, όπου κατοικεί η νεαρή. Όπως έγραψε η ίδια στο Facebook, όταν αντίκρισε το ζευγάρι να ερωτοτροπεί γυμνό πάνω στο αμάξι, αρχικά σοκαρίστηκε, όμως έπειτα (με την ετοιμότητα της νέας γενιάς που έχει πάντα το κινητό «έτοιμο»), έσκυψε πίσω από ένα διπλανό αυτοκίνητο και τους τράβηξε με την κάμερα.

Στη συνέχεια η νεαρή ανέβασε το βίντεο στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης με την εξής λεζάντα: «Αυτό το τράβηξα εχτές το βράδυ, ενώ γυρνούσα σπίτι τα μεσάνυχτα από τη δουλειά. Έπρεπε να περάσω από δίπλα τους για να πάω σπίτι. Ελπίζω οι άνθρωποι που συνουσιάζονται στο καπό να παίρνουν τις αναγκαίες προφυλάκεις και να είναι οι ιδιοκτήτες του αμαξιού. Αφού "το κάνουν" μέσα στο δρόμο και δεν φαίνεται να τους νοιάζει, σκέφτηκα να κρατήσω ένα μικρό αναμνηστικό».

Όπως ήταν φυσικό, το Facebook κατέβασε αμέσως το βίντεο, ωστόσο στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν ορισμένες φωτογραφίες από το επίμαχο υλικό που καταγράφουν το... θράσος του μεσήλικου ζευγαριού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ