Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Συναρπαστικό δεκαήμερο ιστιοπλοΐας στο Porto Carras Grand Resort!

Είμαστε περήφανοι που για άλλη μια χρονιά θα πραγματοποιηθούν στο Porto Carras Grand Resort κορυφαίες διοργανώσεις Ιστιοπλοϊκών Αγώνων.

Το «Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ORC 2016» με συμμετοχή σκαφών από όλη την Ευρώπη και ημερομηνία διεξαγωγής από 4 έως 10 Ιουλίου 2016, πραγματοποιείται φέτος στην Ελλάδα, στη βραβευμένη με «Γαλάζια Σημαία» Porto Carras Marina - δίπλα στις εξίσου βραβευμένες με «Γαλάζια Σημαία» ακτές του - υπό την οργανωτική επιμέλεια του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης άρχισε ήδη με τη διεθνή ιστιοπλοϊκή διοργάνωση «Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2016»που διεξάγεται από την Πέμπτη 30 Ιουνίου έως την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, για σκάφη με πιστοποιητικά ORC International και αποτελεί τη δοκιμαστική διοργάνωση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν στον Τορωναίο Κόλπο και η έναρξη του «Κυπέλλου Βορείου Αιγαίου 2016» και η συνάντηση κυβερνητών θα γίνει στο Porto Carras, έδρα των δύο διοργανώσεων. Τα 40 συμμετέχοντα σκάφη στο «Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2016» θα ελλιμενιστούν στην μαρίνα του Porto Carras και όλα θα συνεχίσουν τους αγώνες τους από τις 3 Ιουλίου 2016, στο Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα ORC όπου οι συμμετοχές ανέρχονται στα 73 σκάφη.

Το Porto Carras πιστό στις ιστορικές του καταβολές (των οποίων αποκορύφωμα ήταν η διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοϊκών Ανοιχτής Θαλάσσης, το 1991) φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια κορυφαίες διοργανώσεις Ιστιοπλοϊκών Αγώνων, με συνοδοιπόρους του τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Η Marina Porto Carras, η μεγαλύτερη οργανωμένη μαρίνα στη Βόρεια Ελλάδα με χωρητικότητα 315 θέσεων ελλιμενισμού για σκάφη μήκους έως 55μ. και βάθους 5.5μ. η οποία βραβεύεται για 17 συνεχή έτη με το διεθνές σήμα «Γαλάζια Σημαία» για τα κρυστάλλινα νερά της και τη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος, όπως και το ξενοδοχειακό συγκρότημα με τις εξαιρετικές παραλίες (βραβευμένες επίσης με «Γαλάζια Σημαία»), εστιατόρια, bars, cafe, mini market και εμπορικά καταστήματα που διασφαλίζουν την ευχάριστη διαμονή των ιστιοπλόων κατά την περίοδο των αγώνων, εγγυώνται πάντα την επιτυχημένη διοργάνωση κορυφαίων ιστιοπλοϊκών αγώνων.

Για όλους εμάς στο Porto Carras Grand Resort η διασφάλιση παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού αποτελεί πρώτιστο μέλημα. Γι αυτό, στηρίζουμε εμπράκτως τις διοργανώσεις Ιστιοπλοϊκών αγώνων διεθνούς και πανελλήνιου βεληνεκούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ